ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Βασίλισσα Ελισάβετ: Έκοψε τούρτα με σπαθί – Άφωνοι οι ηγέτες των G7 (φωτό)

Βασίλισσα Ελισάβετ: Έκοψε τούρτα με σπαθί –  Άφωνοι οι ηγέτες των G7 (φωτό)

Η Βρετανία προσπάθησε να εντυπωσιάσει τους ισχυρούς ηγέτες του κόσμου στο περιθώριο της συνόδου των G7 επιστρατεύοντας τη βασίλισσα Ελισάβετ στη δεξίωση που δόθηκε στο πρότζεκτ Εδέμ στην Κορνουάλη.

Η 95χρονη βασίλισσα Ελισάβετ έκλεψε την παράσταση όταν, κατά τη διάρκεια της οικογενειακής φωτογραφίας και όταν όλοι τους είχαν πάρει τη θέση τους, ρώτησε: «Πρέπει να δείχνουμε σαν να το απολαμβάνουμε;». Οι ηγέτες των G7 άρχισαν να γελούν με τον Μπόρις Τζόνσον να απαντά: «Διασκεδάζουμε, παρά την εμφάνισή μας».

Όπως μετέδωσαν βρετανικά μέσα ενημέρωσης επιστρατεύθηκε όλη η βασιλική οικογένεια ως μέρος της διπλωματικής αποστολής της Βρετανίας για να εντυπωσιάσει τις ΗΠΑ καθώς ο Μπόρις Τζόνσον πιέζει για μια γρήγορη συμφωνία ελεύθερου εμπορίου με τον Αμερικανό πρόεδρο Τζο Μπάιντεν.

Με σπαθί έκοψε την τούρτα η βασίλισσα Ελισάβετ

Η βασίλισσα Ελισάβετ άφησε άφωνους όλους όταν επέμεινε να χρησιμοποιήσει ένα ξίφος για να κόψει μία τούρτα κατά τη διάρκεια μιας βασιλικής εκδήλωσης, κάνοντας την Κέιτ Μίντλετον και την Καμίλα να ξεσπάσουν σε γέλια. Η 95χρονη βασίλισσα παραβρέθηκε σε μία σπάνια εμφάνιση μαζί με τη δούκισσα της Κορνουάλης και τη δούκισσα του Κέιμπριτζ σε μια εκδήλωση για τον εορτασμό του The Big Lunch, που θα αποτελέσει μέρος των εορτασμών για το ιωβηλαίο της βασίλισσας το 2022.

Τι κι αν μία βοηθός έσπευσε να πει στη βασίλισσα ότι υπήρχε και ένα κανονικό μαχαίρι για να κόψει την τούρτα, εάν ήθελε, η Ελισάβετ απάντησε: «Το ξέρω ότι υπάρχει, αλλά αυτό είναι πιο ασυνήθιστο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.