ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Εκτός εαυτού ο Μπολσονάρου φωνάζει σε δημοσιογράφο: «Σκάσε» (βίντεο)

Εκτός εαυτού ο Μπολσονάρου φωνάζει σε δημοσιογράφο: «Σκάσε» (βίντεο)

Ο πρόεδρος της Βραζιλίας Ζαΐχ Μπολσονάρου έχασε χθες, Δευτέρα, την ψυχραιμία του με δημοσιογράφο του TV Globo, του μεγαλύτερου ομίλου μέσων ενημέρωσης της χώρας, όταν αυτή του έθεσε ερώτηση για την χρήση προστατευτικής μάσκας.

Ο Μπολσονάρο ζήτησε από την δημοσιογράφο να «σκάσει», ενώ χαρακτήρισε «για τα σκατά» τον όμιλο Globo.

«Σκάσε! Είστε απατεώνες. Κάνετε σάπια δημοσιογραφία που δεν χρησιμεύει σε τίποτα. Καταστρέφετε την βραζιλιάνικη οικογένεια, την βραζιλιάνικη θρησκεία», φώναξε έξω φρενών στη δημοσιογράφο, κατά τη διάρκεια συνέντευξης έπειτα από στρατιωτική τελετή στην Γκουαρατινγκέτα, στην πολιτεία του Σάο Πάολο.

Η δημοσιογράφος του υπενθύμισε κυρίως ότι του επιβλήθηκαν πρόστιμα σε αρκετές βραζιλιάνικες πολιτείες επειδή έλαβε μέρος σε συγκεντρώσεις χωρίς προστατευτική μάσκα.

«Πάω όπου θέλω όπως θέλω, εντάξει; Αν δεν θέλετε να φοράτε μάσκα μην φοράτε», συνέχισε, προτού βγάλει απότομα την δική του.

«Να, μπορείτε να το βάλετε αυτό στο τηλεοπτικό σας δελτίο: δεν φοράω μάσκα στην Γκουαρατινγκέτα! Ικανοποιήθηκες τώρα;», φώναξε ο επικεφαλής της άκρας δεξιάς, ο οποίος δεν έχει σταματήσει να τα βάζει με τα μέσα ενημέρωσης, κυρίως τον όμιλο Globo, από τότε που ξεκίνησε την προεδρική του θητεία, τον Ιανουάριο του 2019.

«Το Globo είναι ένα μέσο για τα σκατά (…) Αυτοί που παρακολουθούν (αυτό το κανάλι) πέφτουν θύμα παραπληροφόρησης. Θα έπρεπε να ντρέπεστε», συνέχισε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/Metropoles/status/1407020330183446532

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.