ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Eίχε έρθει στην Αθήνα ως κεντρικός ομιλητής σε συνέδριο ο Ιταλός γυναικολόγος που «θεράπευε» τον καρκίνο με… σεξ

Eίχε έρθει στην Αθήνα ως κεντρικός ομιλητής σε συνέδριο ο Ιταλός γυναικολόγος που «θεράπευε» τον καρκίνο με… σεξ

Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία ο Ιταλός γυναικολόγος έλεγε σε ασθενείς του ότι μπορούσε να θεραπεύσει τον καρκίνο, με την προϋπόθεση εκείνες να έχουν σεξουαλική επαφή μαζί του.

H υπόθεση ήρθε στο φως όταν γυναίκα ανέφερε σε φίλη της το περιστατικό, με την ίδια να του στήνει παγίδα και τελικά να «ξεσκεπάζει» τον γυναικολόγο.

Μετά τη δημοσιοποίηση του περιστατικού, εμφανίστηκαν 15 γυναίκες οι οποίες παραδέχτηκαν ότι είχαν δεχτεί και αυτές την… σωτήρια πρόταση του γυναικολόγου. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν ο γιατρός έχει συλληφθεί.

Είχε επισκεφτεί πρόσφατα την Αθήνα

Σύμφωνα με το MEGA, ο συγκεκριμένος γιατρός δεν είναι άγνωστος στην επιστημονική κοινότητα της χώρας, καθώς το 2017 είχε λάβει μέρος -ήταν μάλιστα κεντρικός ομιλητής- σε συνέδριο, σε μεγάλο ξενοδοχείο της Αθήνας.

Το συνέδριο είχε ως θέμα του το κατώτερο ουρογεννητικό σύστημα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται ότι το επιστημονικό του υπόβαθρο δεν αμφισβητείται καθώς έχει ειδίκευση στη γυναικολογία και εξειδίκευση στην ιατρική σεξολογία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.