Μέχρι το τέλος του έτους η Γερμανία θα νομοθετήσει την υποχρεωτικότητα του εμβολίου

Μέχρι το τέλος του έτους η Γερμανία θα νομοθετήσει την υποχρεωτικότητα του εμβολίου

Πολύ κοντά στην υιοθέτηση του γενικού υποχρεωτικού εμβολιασμού, βρίσκεται η Γερμανία, κάτι που αναμένεται να γίνει έως το τέλος του έτους.

Σύμφωνα με το RT, οι Γερμανοί νομοθέτες αναμένεται να ψηφίσουν την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού έως το τέλος του έτους όπως τόνισε ο επερχόμενος Καγκελάριος Όλαφ Σολτς.

Φυσικά πλέον η Ευρώπη αλλά και η πλειοψηφία των χωρών του πλανήτη οδεύουν προς επικίνδυνες ατραπούς που οδηγούν με νομοτέλεια στον ολοκληρωτισμό.

Η γειτονική Αυστρία, υιοθέτησε παρόμοια νομοθεσία νωρίτερα τον Νοέμβριο.

«Είναι σημαντικό για την Γερμανία να εισάγει τον “γενικό υποχρεωτικό εμβολιασμό“, είπε ο Σολτς κατά τη διάρκεια συνάντησης μεταξύ αξιωματούχων της ομοσπονδιακής κυβέρνησης και των επικεφαλής των γερμανικών κρατιδίων την Τρίτη.

Κάλεσε επίσης τους υπουργούς να «βγουν μπροστά» με μία διαπαραταξιακή πρωτοβουλία για να μπουν τα πράγματα σε κίνηση και η οποία πρέπει να γίνει «σύντομα».

Σύμφωνα με τους Σοσιαλδημοκράτες (SPD), το κόμμα στο οποίο ανήκει ο Σολτς, ο υποχρεωτικός εμβολιασμός πρέπει να εφαρμοστεί «εφόσον ο καθένας έχει μία πραγματική δυνατότητα να εμβολιαστεί δύο φορές».

Σύμφωνα με το SPD, μία τέτοια χρονική στιγμή μπορεί να έρθει στις αρχές Φεβρουαρίου του 2022.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Φυσικά αυτό σημαίνει πως ο Φεβρουάριος θα είναι ορόσημο και θα εφαρμοστούν οι ίδιες πρακτικές παντού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.