ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Σύνοδος Κορυφής: Έρχεται η απόλυτη δυστοπία στην ΕΕ – Υποχρεωτικός εμβολιασμός ανά τρεις μήνες!

Η Σύνοδος Κορυφής ετοιμάζει να βάλει «ταφόπλακα» σε κάθε ελευθερία του ανθρώπου

Σύνοδος Κορυφής: Έρχεται η απόλυτη δυστοπία στην ΕΕ – Υποχρεωτικός εμβολιασμός ανά τρεις μήνες!

Το θέμα του υποχρεωτικού εμβολιασμού, αλλά και η ημερομηνία λήξης του πιστοποιητικού εμβολιασμού, θα τεθούν στην Σύνοδο Κορυφής.

Η δυναμική του υποχρεωτικού εμβολιασμού ενισχύεται με το ζήτημα να αναμένεται να συζητηθεί στην Σύνοδο που θα πραγματοποιηθεί στις 16 και 17 Δεκεμβρίου, χωρίς ωστόσο να αναμένεται η λήψη κάποιου μέτρου σε πανευρωπαϊκό επίπεδο καθώς είναι εθνική αρμοδιότητα.

Όσον αφορά το Covid Pass, συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις και υπάρχει πλέον- βάσει και της χθεσινής συνεδρίασης της αρμόδιας τεχνικής επιτροπής- μεγάλη πλειοψηφία χωρών που συμφωνεί στην πρόταση της επιτροπής για τη θέσπιση χρονικού ορίου πέρα από το οποίο θα χρειάζεται ενισχυτική δόση για να ισχύει το πάσο.

Επτά συνολικά είναι οι χώρες οι οποίες επιμένουν πως χρειάζεται μια περίοδος επιπλέον τριών μηνών ώστε να προλάβουν όλοι οι πολίτες να κάνουν την τρίτη δόση και να μην λήξει το πιστοποιητικό τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως όλα δείχνουν η ΕΕ θα επιβάλλει υποχρεωτικούς εμβολιασμούς ανά τρίμηνο, αλλιώς θα λήγει το πιστοποιητικό Covid-19 και σε χώρες -όπως η Ελλάδα- οι πολίτες που δεν θα κάνουν την επαναληπτική δόση θα πληρώνουν πρόστιμο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.