ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

The Huffington Post: Η Ελλάδα είναι μια χώρα χρεοκοπημένη χωρίς καμία προοπτική ανάκαμψης – Ο κίνδυνος διάσπασης της Ευρωζώνης παραμένει

The Huffington Post: Η Ελλάδα είναι μια χώρα χρεοκοπημένη χωρίς καμία προοπτική ανάκαμψης – Ο κίνδυνος διάσπασης της Ευρωζώνης παραμένει

 Παραμένει ο κίνδυνος διάσπασης της Ευρωζώνης και κατάρρευσης του ευρώ, προειδοποιεί σε εκτενές δημοσίευμά της η εφημερίδα “The Huffington Post”, παρακολουθώντας στενά τα ευρωπαϊκά τεκταινόμενα και αποτιμώντας τις ραγδαίες εξελίξεις των τελευταίων 24ώρων.Κόντρα στο γενικευμένο ρεύμα αισιοδοξίας που επικρατεί στις διεθνείς αγορές για την πορεία της Ευρωζώνης, μετά και την επίσημη έξοδό της από την ύφεση, κατά το δεύτερο τρίμηνο του 2013, για πρώτη φορά μετά από 18 μήνες, η εφημερίδα εκφράζει έντονες επιφυλάξεις για τη βιωσιμότητα του ευρωπαϊκού project στο μέλλον.”Η προοπτική διάσπασης της Ευρωζώνης πάντα υπάρχει”, υποστηρίζει σε νέο δημοσίευμά της η “The Huffington Post”, ακριβώς έναν μήνα πριν τη διεξαγωγή των κρίσιμων γερμανικών εκλογών της 22ας Σεπτεμβρίου, που για πολλούς θα καθορίσουν την επόμενη μέρα της Ευρωζώνης και του ευρωπαϊκού οικοδομήματος στο σύνολό του.

Όπως διαμηνύει η εφημερίδα, η πραγματικότητα για την Ευρωζώνη είναι μία και δεν χωρά καμία αμφιβολία επί τούτου, παρά το γεγονός πως όλοι το αρνούνται: Η Ελλάδα, η Πορτογαλία, η Ιρλανδία, η Ισπανία αλλά και άλλες χώρες της Ευρωζώνης έχουν ήδη χρεοκοπήσει. Πρόκειται για χώρες χρεοκοπημένες, χωρίς καμία ουσιαστική προοπτική ανάκαμψης και εξόδου από το βαθύ τούνελ της κρίσης χρέους, της ύφεσης και της ανεργίας.

Οι χώρες αυτές χρεοκόπησαν εξαιτίας των εγκληματικών συμπεριφορών και αποφάσεων των Ευρωπαίων ηγετών, καταγγέλλει η εφημερίδα, σχολιάζοντας τις δράσεις των Ευρωπαίων πολιτικών στη μάχη κατά της κρίσης.

“Αναζητώντας ένα άκρως ψευδές πολιτικό ιδεώδες, οι Ευρωπαίοι ηγέτες κατόρθωσαν να φέρουν στο χείλος της καταστροφής την Ευρωζώνη, χαντακώνοντας τις προοπτικές και τη δυνατότητα ανάπτυξης σε μια σειρά από ευρωπαϊκές χώρες. Κυρίως στις χώρες του αδύναμου υπερχρεωμένου Νότου”, υποστηρίζει ρητά και κατηγορηματικά η “The Huffington Post”.

“Πως μπορεί να εξηγηθεί ο φόβος για τη διάσπαση της Ευρωζώνης;” διερωτάται στη συνέχεια η εφημερίδα.”Μετά δυσκολίας γίνεται συζήτηση για τον κίνδυνο διάσπασης της Ευρωζώνης, αλλά όλοι γνωρίζουν πως βρίσκεται πάντα κοντά μας… “, απαντά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.