ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Σύνοδος ΥΠΟΙΚ ΕΕ: Πρόοδος στις διαπραγματεύσεις για την τραπεζική ένωση

Σύνοδος ΥΠΟΙΚ ΕΕ: Πρόοδος στις διαπραγματεύσεις για την τραπεζική ένωση

Οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης σημείωσαν σημαντική πρόοδο αργά χθες τη νύχτα στις διαπραγματεύσεις τους για την τραπεζική ένωση και δήλωσαν αισιόδοξοι ότι μια συμφωνία μπορεί να επιτευχθεί σήμερα.

“Απόψε πραγματοποιήσαμε σημαντική πρόοδο για την οικοδόμηση της τραπεζικής ένωσης”, δήλωσε ο ο ευρωπαίος Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων Όλι Ρεν.

Σύμφωνα με ευρωπαίους αξιωματούχους, η πρόοδος στις διαπραγματεύσεις αφορά τη χρηματοδότηση του μηχανισμού για το κλείσιμο των προβληματικών τραπεζών.

Η σύνοδος του Eurogroupe, η οποία διήρκεσε επτά ώρες, είχε στόχο την προετοιμασία της συνόδου των υπουργών Οικονομικών των 28 σήμερα, κατά την οποία οι υπουργοί θα επιδιώξουν την ολοκλήρωση της συμφωνίας.

“Προετοιμάσαμε το έδαφος για αύριο, γεγονός που με κάνει πολύ αισιόδοξο ότι αύριο μπορεί να ολοκληρώσουμε τη συμφωνία”, δήλωσε ο επικεφαλής του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.