ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

FT: “Οι γερμανικές εξαγωγές στο Νότο καταρρέουν”

FT: “Οι γερμανικές εξαγωγές στο Νότο καταρρέουν”

Οι εξαγωγές της Γερμανίας στον ευρωπαϊκό Νότο επιτέλους υπέστησαν πλήγμα σύμφωνα με τους FT. Ευχόμαστε ολόψυχα εις κατώτερα!

Σύμφωνα με τους γερμανικούς FT, η Ισπανία και η Ιταλία έχουν σταματήσει να αγοράζουν γερμανικά προϊόντα – με αποτέλεσμα να καταρρέουν οι εξαγωγές της Γερμανίας, σε αυτές τις δύο χώρες.

Η απάντηση λοιπόν στις ηγεμονικές βλέψεις της καγκελαρίου είναι «πρακτικές» και μετρήσιμες – γεγονός που μας κάνει να αναρωτιόμαστε, γιατί εμείς δεν βλέπουμε με ποιόν τρόπο θα μπορούσαμε να αντιδράσουμε, ενισχύοντας παράλληλα την πατρίδα μας.

Προφανώς, η πολιτική των υποκλίσεων, οι δόσεις της ντροπής, η δουλικότητα και η «μαζοχιστική» αποδοχή των μέτρων εξαθλίωσης και λεηλασίας, δεν είναι ο καλύτερος τρόπος διαμαρτυρίας. Και αυτό είναι κάτι που πρέπει να το κατανοήσει πρώτιστα η Ελληνική κυβέρνηση, η οποία μάλλον “στρώνει χαλιά” στις γερμανικές βλέψεις προς την Ελλάδα.

Αφού τα πάντα τα ορίζουν οι “αγορές”, τότε δεν έχουμε να χάσουμε τίποτε εάν αποφασίσουμε να μην μετέχουμε σε αγορές γερμανικών προϊόντων.

Aφού όλα τα ορίζουν με το χρήμα (φανταστικό και μη) ας τους χτυπήσουμε με τα ίδια τους τα όπλα. Μην χαρίζετε ούτε 1 ευρώ σε γερμανικά προιόντα, να καταλάβει και ο λαός τους ότι την ευημερία τους την χρωστάνε στα “κορόιδα” του Νότου.

Μην ξεχνάτε οι Αγγλογάλλοι στον Α ΠΠ τους αποκαλούσαν “Ούνους” κάτι ξέραν. Οι Ούνοι δεν λυπούνται ποτέ μόνο φοβούνται, ας φοβηθούν ότι θα βλαφθεί η τσέπη τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.