ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Και άλλη αυτοκτονία στην Ισπανία λόγω έξωσης

Και άλλη αυτοκτονία στην Ισπανία λόγω έξωσης

Ένας άνδρας, στον οποίο θα έκαναν έξωση από το σπίτι του, αυτοκτόνησε σήμερα, Παρασκεύη, στην Κόρδοβα, στη νότια Ισπανία, ανακοίνωσε η αστυνομία, την επομένη της έγκρισης έκτακτων μέτρων στον τομέα αυτόν από την κυβέρνηση.

Πρόκειται για την τρίτη αυτοκτονία σε διάστημα ενός μήνα υπερχρεωμένου ιδιοκτήτη ακινήτου, που αδυνατεί να πληρώσει τις δόσεις του δανείου του.

«Σήμερα το πρωί γύρω στις 11:00 (τοπική ώρα), ένας άνθρωπος πήδηξε από το παράθυρο του σπιτιού του στον δημόσιο δρόμο» και πέθανε όταν έφτασε το ασθενοφόρο, δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Πρόκειται για  «έναν 50χρονο άνδρα», στον οποίο «δυστυχώς» θα γινόταν έξωση, πρόσθεσε ο εκπρόσωπος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.