ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Βουλγαρία: Το νέο κόμμα “Όχι στην Ε.Ε”

Βουλγαρία: Το νέο κόμμα “Όχι στην Ε.Ε”

Ένα νέο κόμμα ιδρύεται στη Βουλγαρία με όνομα “Όχι στην ΕΕ” και αιτήματα την έξοδο της χώρας από την Ε.Ε. και την επαναφορά της θανατικής ποινής.

Οι ανεξάρτητοι βουλευτές, Κίριλ Γκουμνέροφ και Στόγιαν Ιβάνοφ, παρουσιάζοντας το πολιτικό τους σχέδιο, τόνισαν ότι στο συνασπισμό θα συμμετέχουν αρχικά η Ένωση Χριστιανοδημοκρατών, η Ένωση Δημοκρατικών Κομμάτων και το Κίνημα Era-3, αλλά αργότερα αναμένεται να προσχωρήσουν και άλλοι πολιτικοί σχηματισμοί.

Σύμφωνα με τον Κ. Γκουμνέροφ, η Βουλγαρία έχει χάσει τουλάχιστον 4-8 δισ. λέβα (περίπου 2,1 – 4,1 δισ. ευρώ) από τότε που εντάχθηκε στην Ε.Ε..

Οι Γκουμνέροφ και Ιβάνοφ, οι οποίοι θα συμπροεδρεύουν στον πολιτικό συνασπισμό, εξελέγησαν βουλευτές ως μέλη του ακροδεξιού κόμματος «Ataka» και στη συνέχεια ανεξαρτητοποιήθηκαν.

Εκτός από την έξοδο από την Ε.Ε., ο νέος συνασπισμός ζητά και την επαναφορά της θανατικής ποινής για τα βαριά εγκλήματα, όπως τις κατά συρροή δολοφονίες και το εμπόριο ναρκωτικών.

Οι δύο ανεξάρτητοι βουλευτές θεωρούν ακόμη ότι σε κάθε πολίτη πρέπει να επιτρέπεται η οπλοκατοχή για να προστατεύει το σπίτι και την οικογένειά του, ότι οι εταιρίες διανομής ηλεκτρικής ενέργειας πρέπει να κρατικοποιηθούν και ότι δεν πρέπει να επιδεικνύεται ανοχή στις μειονότητες.

Ο συνασπισμός «Όχι στην ΕΕ» σκοπεύει να συμμετάσχει στις βουλευτικές εκλογές που θα διεξαχθούν τον επόμενο χρόνο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.