ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Βρίζουν τον Μπερλουκσόνι οι Γερμανοί γιατί ανέτρεψε τον άνθρωπό τους, Μάριο Μόντι

Βρίζουν τον Μπερλουκσόνι οι Γερμανοί γιατί ανέτρεψε τον άνθρωπό τους, Μάριο Μόντι

“Το φυσάνε και δεν κρυώνει” οι Γερμανοί και οι τροϊκανοί ότι ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι ανέτρεψε τον άνθρωπό τους, τον Μάριο Μόντι στην Ιταλία και ανέλαβε ο Μ.Σουλτς να βρίζει τον άνθρωπο στον οποίο η Ιταλία οφείλει τους εκπληκτικούς ρυθμούς ανάπτυξης που είχε τα τελευταία 10 χρόνια.

“Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι αποτελεί απειλή για την Ιταλία και την Ευρώπη, οι οποίες, αντιθέτως, χρειάζονται σταθερότητα”, δήλωσε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σούλτς, σε συνέντευξή του στο ιταλικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Ansa.

O Σούλτς πρόσθεσε ότι “πολλά από τα προβλήματα της Ιταλίας είναι αποτέλεσμα των δέκα ετών της πρωθυπουργίας Μπερλουσκόνι”.

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι συνεδριάζει αυτήν την ώρα με τους στενούς του συνεργάτες, για να καθορίσουν την προεκλογική στρατηγική του Λαού της Ελευθερίας.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει, ο Ιταλός ηγέτης μπορεί να επιχειρήσει επαναπροσέγγιση με την Λέγκα, για τυχόν εκλογική συμμαχία. Την λογική αυτή εξυπηρετεί και πιθανή πρόταση στον επικεφαλής της Λέγκα, Ρομπέρτο Μαρόνι, να είναι ο κοινός υποψήφιος όλης της κεντροδεξιάς, ως πρόεδρος της ευρύτερης περιφέρειας του Μιλάνου, τον ερχόμενο Φεβρουάριο.

Όσο για τον Μάριο Μόντι, τον Λουκά Παπαδήμο της Ιταλίας (αλήθεια, αυτός που χάθηκε;) ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει ότι τον ανέτρεψε ο άνθρωπος πυο ανέτρεψε: Ο “επτάψυχος” Σίλβιο!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.