ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ολάντ: Ισχυρότερη Ευρώπη και μεγαλύτερη αλληλεγγύη το 2013

Ολάντ: Ισχυρότερη Ευρώπη και μεγαλύτερη αλληλεγγύη το 2013

Ο καιρός που η Ευρώπη παρουσίαζε στον κόσμο το θέαμα της κρίσης και της διαίρεσης έχει παρέλθει , δήλωσε ο πρόεδρος της Γαλλίας σήμερα, δεύτερη ημέρα των εργασιών της ευρωπαϊκής συνόδου κορυφής στις Βρυξέλλες.

Οταν ερωτήθηκε τι εύχεται για το 2013, ο πρόεδρος της Γαλλίας απάντησε: “… μία Ευρώπη με μεγαλύτερη αλληλεγγύη, ισχυρότερη, που πιστεύει στα πλεονεκτήματά της και δεν παρουσιάζει στον κόσμο το θέαμα των δυσχερειών της. Αυτός ο καιρός παρήλθε “, είπε προσθέτοντας ότι η καλή δουλειά που έγινε κατά τη διάρκεια του 2012 επιτρέπει να αντιμετωπισθεί με αυτοπεποίθηση το 2013.

“‘Εχουμε λάβει πολλές αποφάσεις, έχουμε ορίσει τις αρχές της τραπεζικής εποπτείας… αποδειχθήκαμε ικανοί να διευθετήσουμε θέματα όπως αυτό της Ελλάδας, επιδιώκουμε την ενίσχυση της Οικονομικής και Νομισματικής Ενωσης το 2013 και θεσμοθετήσαμε τους μηχανισμούς που θα μάς επιτρέψουν να την επιτύχουμε”, είπε.

Χθες, κατά την πρώτη ημέρα των εργασιών της ευρωπαϊκής συνόδου κορυφής, οι 27 εξέτασαν επί εννέα ώρες τρόπους για την ενίσχυση της ευρωζώνης που πλήττεται από την κρίση και τελικά εξουσιοδότησαν τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Χέρμαν βαν Ρομπάι να παρουσιάσει τον Ιούνιο ένα χρονοδιάγραμμα δράσης, λιγότερο φιλόδοξο από εκείνο που παρουσίασε εδώ και λίγες ημέρες.

Αναφερόμενος στη Συρία, ο Φρανσουά Ολάντ δήλωσε ότι η διεθνής κοινότητα πρέπει να θέσει ως στόχο την εκδίωξη του Μπασάρ αλ Ασαντ “το ταχύτερο δυνατόν”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.