ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

“Μην μας “πιέζετε” γιατί θα βγούμε από ευρώ”

“Μην μας “πιέζετε” γιατί θα βγούμε από ευρώ”

Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι έχει προειδοποιήσει για πιθανή αποχώρηση της χώρας του από την Ευρωζώνη.

Σύμφωνα με τον πολιτικό, αυτο μπιορεί να αποφευχθεί, αν η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα θα αποκτήσει περισσότερες αρμοδιότητες.

«Σε περίπτωση που η Γερμανία δεν θα συμφωνήσει με την πρόταση ότι η ΕΚΤ θα πρέπει να γίνει Κεντρική Τράπεζα με όλα τα απαιτούμενα δικαιώματα και δεν θα μειωθεί το κόστος εξυπηρέτησης του χρέους, θα αναγκαστούμε να εγκαταλείψουμε την Ευρωζώνη και να επιστρέψουμε στο εθνικό μας νόμισμα», – είπε ο Μπερλουσκόνι.

Νωρίτερα, ο Μπερλουσκόνι είχε μιλήσει επανειλημμένα για την πιθανή απόρριψη του ευρώ από την Ιταλία ή την Γερμανία, αλλά μετά έπαιρνε πίσω τα λόγια του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.