Βρετανός ΥΠΕΞ προς Ευρωπαίους: «Σοβαρευτείτε αν νομίζετε ότι θα υποχωρήσουμε κάνετε λάθος»

Βρετανός ΥΠΕΞ προς Ευρωπαίους: «Σοβαρευτείτε αν νομίζετε ότι θα υποχωρήσουμε κάνετε λάθος»

Ο Τζέρεμι Χαντ προειδοποίησε τους Ευρωπαίους ότι είναι λανθασμένη η πεποίθηση πως θα παραδοθεί το Λονδίνο και κάλεσε την ΕΕ να σταματήσει τις στείρες απορρίψεις των βρετανικών προτάσεων στις διαπραγματεύσεις για το Brexit.

Ο υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας τόνισε ότι οι πολίτες της χώρας του εμφανίζονται ολοένα και πιο ικανοποιημένοι να εγκαταλείψουν την ΕΕ χωρίς συμφωνία.

«Αν η άποψη της ΕΕ είναι ότι αν λέει όχι σε κάθε πρόταση που υποβάλει το Ηνωμένο Βασίλειο, τελικά θα υποχωρήσουμε και θα καταλήξουμε είτε με μια επιλογή όπως αυτή της Νορβηγίας είτε θα μείνουμε στην ΕΕ, αν αυτή είναι η άποψή τους, τότε έχουν βαθιά παρανοήσει τον βρετανικό λαό», τόνισε ο Χαντ στο ραδιόφωνο του BBC.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Μπορεί να είμαστε ευγενικοί, όμως έχουμε κόκκινη γραμμή. Άρα πρέπει να συνομιλήσουν μαζί μας με σοβαρότητα», υπογράμμισε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.