ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Μπήκε σε εφαρμογή ο νόμος για το «καμάκι» στην Γαλλία: Καταδικάστηκε σε 3 μήνες φυλακή για «χούφτωμα» στο λεωφορείο

Μπήκε σε εφαρμογή ο νόμος για το «καμάκι» στην Γαλλία: Καταδικάστηκε σε 3 μήνες φυλακή για «χούφτωμα» στο λεωφορείο

Σε φυλάκιση 3 μηνών και πρόστιμο 300 ευρώ καταδικάστηκε ένας άνδρας που χούφτωσε μια γυναίκα σε λεωφορείο κοντά στο Παρίσι στην πρώτη δικαστική απόφαση εφαρμογής του νόμου για το «καμάκι» στη Γαλλία.

Ο δράστης όχι μόνο έβαλε χέρι στο 21χρονο θύμα του αλλά σχολίασε και τα στήθη της με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καβγάς με τον οδηγό του λεωφορείου ο οποίος και έκλεισε τις πόρτες μέχρι να έρθει η αστυνομία.

Σύμφωνα με τον δικαστή η φυλάκιση αφορά το χούφτωμα επειδή θεωρείται πράξη σεξουαλικής επίθεσης και το προστιμο αφορά τα προσβλητικά σχόλια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η υπουργός Ισότητας της Γαλλίας Μαρλέν Σιάπα, η οποία είναι και αυτή που εισήγαγε την αυστηρότερη νομοθεσία για το «καμάκι», χαιρέτησε την απόφαση του δικαστηρίου. «Μπράβο και στον οδηγό του λεωφορείου για τη γρήγορη αντίδρασή του αλλά και στο δικαστήριο για την επιβολή προστίμου» έγραψε στο Twitter η Σιάπα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.