ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Στα χέρια της Κομισιόν τα σχέδια προϋπολογισμού και από τις 19 χώρες της ευρωζώνης

Στα χέρια της Κομισιόν τα σχέδια  προϋπολογισμού και από τις 19 χώρες της ευρωζώνης

H Ευρωπαϊκή Επιτροπή έλαβε και τα 19 σχέδια προϋπολογισμού από τις χώρες-μέλη της ευρωζώνης, στο πλαίσιο της διαδικασίας του Ευρωπαϊκού Εξαμήνου.

Αυτό δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος της Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς, σημειώνοντας παράλληλα ότι είναι πολύ νωρίς για την Επιτροπή να υποθέσει την έκβαση της αξιολόγησης των προϋπολογισμών, σύμφωνα με την ανταποκρίτρια του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων.

Ο κ. Σχοινάς εξήγησε, ότι σύμφωνα με τη διαδικασία που ακολουθείται, η Επιτροπή, εφόσον χρειάζεται, μπορεί να ζητήσει διευκρινίσεις από τα ενδιαφερόμενα κράτη μέλη, εντός μίας εβδομάδας από την υποβολή των σχεδίων προϋπολογισμού.

Εάν οι διευκρινίσεις από ένα κράτος-μέλος δεν κριθούν ικανοποιητικές, η Επιτροπή μπορεί να ζητήσει στο εν λόγω κράτος μέλος να παρουσιάσει ένα νέο σχέδιο προϋπολογισμού εντός δύο εβδομάδων.

Η τελική αξιολόγηση της Επιτροπής για τα σχέδια προϋπολογισμού των χωρών της ευρωζώνης αναμένεται να ανακοινωθεί περί τα τέλη Νοεμβρίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.