Την Αθήνα θα επισκεφθεί σήμερα ο Φρανσουά Ολάντ στο πλαίσιο καθαρά ιδιωτικής επίσκεψης

Την Αθήνα θα επισκεφθεί σήμερα ο Φρανσουά Ολάντ στο πλαίσιο καθαρά ιδιωτικής επίσκεψης

Στην Αθήνα καταφθάνει σήμερα ο τέως πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ, στο πλαίσιο καθαρά ιδιωτικής επίσκεψης.

Ο κ. Ολάντ θα έχει συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ενώ θα επισκεφθεί τον προσφυγικό καταυλισμό στον Ελαιώνα με τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Δημήτρη Βίτσα. Ακόμη, θα πραγματοποιήσει απόψε ομιλία στο Γαλλικό Ινστιτούτο για τη σοσιαλδημοκρατία στην ΕΕ και τους νέους.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα παραθέσει απόψε τις 8 γεύμα στον Φρανσουά Ολάντ και θα δώσουν το παρόν ελάχιστα άτομα, το πολύ 6 με 7, «φίλοι και από τις δυο πλευρές», όπως χαρακτηριστικά έλεγαν αρμόδιες πηγές.

Η συνάντηση του κ. Ολάντ με τον κ. Τσίπρα θα γίνει αύριο, χωρίς ακόμη να έχει γίνει γνωστή η ώρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο τέως πρόεδρος της Γαλλίας έρχεται στην Ελλάδα για να χαιρετίσει την επιτυχία της Ελλάδας μετά από τόσα χρόνια λιτότητας, όπως ο ίδιος είπε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.