Brexit: Ψήφιση από την Βουλή στις 15 Ιανουαρίου θα προτείνει η Μέι

Brexit: Ψήφιση από την Βουλή στις 15 Ιανουαρίου θα προτείνει η Μέι

Τη διεξαγωγή της ψηφοφορίας της ολομέλειας της Βουλής των Κοινοτήτων για τη συμφωνία που έχει κλείσει με την Ευρωπαϊκή Ένωση για το Brexit την Τρίτη 15η Ιανουαρίου, πρόκειται να ζητήσει η πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Τερέζα Μέι, μεταδίδει το BBC.

Η Μέι είχε αναγκαστεί να ακυρώσει την ψηφοφορία για τη συμφωνία με την ΕΕ τον Δεκέμβριο, αφού αναγνώρισε ότι θα ηττάτο με μεγάλη διαφορά.

Η κυβέρνηση είχε αφήσει να γίνει σαφές ότι σχεδίαζε να προτείνει τη διεξαγωγή της ψηφοφορίας την επόμενη εβδομάδα.

Η Μέι έκρινε την Κυριακή ότι το Ηνωμένο Βασίλειο θα εισέλθει σε αχαρτογράφητο έδαφος εάν η συμφωνία που έχει κλείσει με την ΕΕ για το διαζύγιο δεν εγκριθεί, αλλά ελάχιστες ενδείξεις υπάρχουν ότι έχει πείσει τα στελέχη του ίδιου του Συντηρητικού Κόμματός της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υφυπουργός αρμόδιος για το Μπρέξιτ πάντως εξέφρασε την αισιοδοξία του πως η συμφωνία για την αποχώρηση της Βρετανίας θα εγκριθεί από τη Βουλή των Κοινοτήτων την επόμενη εβδομάδα.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.