ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

O B.Oρμπάν βλέπει να κερδίζουν την πλειοψηφία των εδρών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο τα κόμματα κατά της μετανάστευσης

O B.Oρμπάν βλέπει να κερδίζουν την πλειοψηφία των εδρών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο τα κόμματα κατά της μετανάστευσης

Ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Ορμπάν «θα ήθελε πολύ να δει τα αντιμεταναστευτικά κόμματα να κερδίζουν την πλειοψηφία των εδρών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο» κατά τις εκλογές του Μαΐου και ελπίζει ότι αυτό θα πυροδοτήσει αντίστοιχες εξελίξεις και στα εκτελεστικά όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Βίκτορ Ορμπάν είναι ευτυχής με την ιταλο-πολωνική πρωτοβουλία για την συγκρότηση αντιμεταναστευτικής συμμαχίας που επικυρώθηκε κατά την συνάντηση του Γιάροσλαβ Κατσίνσκι, του επικεφαλής του υπερσυντηρητικού αντιευρωπαϊκού κυβερνώντος κόμματος της Πολωνίας PiS, με τον Ματέο Σαλβίνι, τον ηγέτη της ακροδεξιάς Λέγκα, στην Βαρσοβία.

Στόχος της Ουγγαρίας είναι κατ΄αρχάς η διασφάλιση μίας αντιμεταναστευτικής πλειοψηφίας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, στην συνέχεια στην ευρωπαϊκή Επιτροπή και αργότερα, καθώς οι εθνικές εκλογές θα αλλάζουν το τοπίο της ευρωπαϊκής ηπείρου, στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, όπου οι ηγέτες των κρατών μελών λαμβάνουν τις σημαντικότερες αποφάσεις, δήλωσε ο Ορμπάν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα ήγειρε και πάλι το θέμα της μετανάστευσης την ώρα που η Βουδαπέστη και άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας σείονται από τις επαναλαμβανόμενες αντικυβερνητικές διαδηλώσεις κατά των επιθέσεων της κυβέρνησης Ορμπάν κατά του κράτους δικαίου και των θεσμών της φιλελεύθερης δημοκρατίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.