Κόρμπιν: Καταστροφή ένα Brexit χωρίς συμφωνία

Κόρμπιν: Καταστροφή ένα Brexit χωρίς συμφωνία

«Καταστροφικό» χαρακτήρισε ένα Brexit χωρίς την επίτευξη συμφωνίας, ο Τζέρεμι Κόρμπιν, μιλώντας στο BBC.

Κατηγορηματικά αντίθετος με ένα Brexit χωρίς συμφωνία είναι ο επικεφαλής του αντιπολιτευτικού Εργατικού Κόμματος στην Βρετανία, Τζέρεμι Κόρμπιν.

Σύμφωνα με τον Κόρμπιν, ένα τέτοιο σενάριο θα ήταν «καταστροφικό», ενώ υποστήριξε ότι προτιμά την επίτευξη συμφωνία από ένα δεύτερο δημοψήφισμα.

Παράλληλα, ο επικεφαλής των Εργατικών προανήγγειλε ότι θα καταθέσει «σύντομα» πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης. Αυτό θα συμβεί εφόσον την Τρίτη, το κοινοβούλιο απορρίψει τη συμφωνία της πρωθυπουργού Τερέζα Μέι, που είναι και το πιθανότερο σενάριο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε ερώτηση που έγινε στην διάρκεια μιας συνέντευξης του, από την τηλεόραση του BBC κι αναφορικά με την πιθανότητα διεξαγωγής ενός δεύτερου δημοψηφίσματος για το Brexit, ο Κόρμπιν απάντησε: «Η δική μου άποψη είναι ότι θα προτιμούσα να έχω τώρα μία συμφωνία που θα ήταν προϊόν της διαπραγμάτευσης, αν μπορούσαμε να σταματήσουμε τον κίνδυνο μιας αποχώρησης χωρίς συμφωνία από την ΕΕ, στις 29 Μαρτίου. Ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα είναι καταστροφικό για την βιομηχανία, αλλά και καταστροφικό για το εμπόριο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.