ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

«Πόλεμος» Βρυξελλών και Βουδαπέστης για το μεταναστευτικό

«Πόλεμος» Βρυξελλών και Βουδαπέστης για το μεταναστευτικό

Για διαστρέβλωση της αλήθειας κατηγορεί την κυβέρνηση της Ουγγαρίας η Κομισιόν, μετά την αντιμεταναστευτική καμπάνια στη χώρα με πρωταγωνιστές τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και τον δισεκατομμυριούχο Τζορτζ Σόρος.

Όπως προειδοποίησε ο εκπρόσωπος της Κομισιόν Μαργαρίτης Σχινάς, η Επιτροπή θα απαντήσει εξίσου δυναμικά για να αποκαταστήσει τα πράγματα.

Οι σχέσεις ανάμεσα στους ευρωπαϊκούς θεσμούς και την Ουγγαρία βρίσκονται σε μεγάλη ένταση μετά τη μεταναστευτική και προσφυγική κρίση του 2015, όταν η Βουδαπέστη ξεκίνησε να εφαρμόζει τη σκληρή αντιμεταναστευτική της πολιτική.

Η Ουγγαρία πραγματοποίησε πρόσφατα καμπάνια με γιγαντοαφίσες και ολοσέλιδες καταχωρίσεις σε εφημερίδες που αναφέρουν πως Γιούνκερ και Σόρος προσπαθούν να «ανοίξουν» την Ουγγαρία στους παράνομους μετανάστες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Κομισιόν απέρριψε αυτή την καταγγελία, ωστόσο ο Όρμπαν δήλωσε σε συνέντευξή του το Σαββατοκύριακο πως σύντομα οι γιγαντοαφίσες θα βάλουν στο κάδρο και τον αντιπρόεδρο της Επιτροπής Φρανς Τίμερμανς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.