ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Η ΕΕ φοβάται BRΕΧΙΤ χωρίς συμφωνία μετά τη νέα καταψήφιση από το βρετανικό κοινοβούλιο

Η ΕΕ φοβάται BRΕΧΙΤ χωρίς συμφωνία μετά τη νέα καταψήφιση από το βρετανικό κοινοβούλιο

Η δεύτερη απόρριψη από την Βουλή των Κοινοτήτων της Συμφωνίας Αποχώρησης που σύναψαν ΕΕ και η κυβέρνηση της Τερέζα Μέι «αύξησε σημαντικά» τον κίνδυνο ενός ξαφνικού BREXIT δήλωσε εκπρόσωπος του προέδρου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ, λίγα λεπτά μετά τη νέα καταψήφιση της Συμφωνίας Αποχώρησης από το βρετανικό κοινοβούλιο με 391 ψήφους κατά και 242 ψήφους υπέρ.

«Λυπούμαστε για το αποτέλεσμα της αποψινής ψηφοφορίας», τόνισε ο εκπρόσωπος.

«Από την ευρωπαϊκή πλευρά έχουμε κάνει ό,τι ήταν εφικτό για την επίτευξη μιας συμφωνίας… είναι δύσκολο να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε περισσότερο», σημείωσε, όπως μεταδίδει το Reuters και αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

«Με μόλις 17 ημέρες να απομένουν για την 29η Μαρτίου, η αποψινή ψηφοφορία αύξησε σημαντικά την πιθανότητα ενός Brexit χωρίς συμφωνία… Αν υπάρξει η υποβολή ενός αιτιολογημένου αιτήματος για παράταση από το Ηνωμένο Βασίλειο, οι 27 της ΕΕ θα το εξετάσουν και θα αποφασίσουν με ομοφωνία», πρόσθεσε.

Η προγραμματισμένη ημερομηνία αποχώρησης της Βρετανίας από την Ενωση είναι η 29η Μαρτίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.