ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Πρόσκληση ενότητας από Μ.Σαλβίνι για την διάσωση της Ευρώπης

Πρόσκληση ενότητας από Μ.Σαλβίνι για την διάσωση της Ευρώπης

Σε επιχείρηση διάσωσης της Ευρώπης προχωράει ο Ιταλός ΥΠΕΣ Ματέο Σαλβίνι και ο ηγέτης της Λέγκα προσκάλεσε στο Μιλάνο όλους του πραγματικούς δεξιούς της ΕΕ με βασικό στόχο την δημιουργία μιας κοινής αντιμεταναστευτικής πλατφόρμας εν όψει των ευρωεκλογών του Μαϊου.

Στόχος των δεξιών πατριωτικών παρατάξεων είναι η επαναφορά της εθνικής κυριαρχίας και η προστασία των χριστιανικών χαρακτηριστικών των κοινωνιών τους όπως και επίσης να σταματήσει η αθρόα εισβολή αλλοδαπών αλλόθρησκων και με εντελώς διαφορετικό πολιτισμικό υπόβαθρο που αλλιώννουν τις ευρωπαϊκές κοινωνίες.

«Ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την Ιταλία και την Ευρώπη είναι ο μουσουλμανικός εξτρεμισμός και φανατισμός, η μουσουλμανική τρομοκρατία. Υπάρχουν μειονότητες εξτρεμιστών της ακροαριστεράς και της ακροδεξιάς στην Ευρώπη που ευτυχώς βρίσκονται υπό έλεγχο, είναι μικρές και περιορισμένες», ανέφερε ο Ματέο Σαλβίνι

Στις κοινές τους θέσεις περιλαμβάνεται η υπεράσπιση των χριστιανικών αξιών της Ευρώπης.

«Είμαστε βαθιά φιλειρηνικοί. Είμαστε βαθιά Δημοκράτες και το μόνο που θέλουμε είναι να φέρουμε τις αλλαγές με ειρηνικό και δημοκρατικό τρόπο. Και ναι αυτό που θέλουμε είναι μια προστατευμένη Ευρώπη» ανέφερε ο ηγέτης της Εναλλακτικής για τη Γερμανία.

Η Μαρίν Λεπέν και το συγκυβερνών κόμμα των Ελευθέρων στην Αυστρία δεν παρέστησαν. Ωστόσο, έχουν δηλώσει πως θα συνεργαστούν με τον Σαλβίνι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο Μιλάνο δεν βρέθηκε ούτε ο Βίκτορ Όρμπαν, με το Φιντέζ να παραμένει προς το παρόν στους κόλπους του ευρωπαϊκού λαϊκού κόμματος, αλλά τον Ούγγρο πρωθυπουργό να εκφράζεται με καλά λόγια για τον Ματέο Σαλβίνι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.