ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ευρωεκλογές 2019: Πότε θα έχουμε το πρώτο ασφαλές συμπέρασμα

Ευρωεκλογές 2019: Πότε θα έχουμε το πρώτο ασφαλές συμπέρασμα

Οι κάλπες θα κλείσουν στις 7 το απόγευμα και στη συνέχεια θα ξεκινήσει η καταμέτρηση των ψήφων και η αντίστροφη μέτρηση για τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών 2019 με τα πρώτα ασφαλή συμπεράσματα να βγαίνουν μεταξύ 9 και 10 το βράδυ.

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της Singular Logic, Γιάννη Θεοδωρόπουλο, ο οποίος μίλησε στον ANT1 μεταξύ 9 με 10 το βράδυ θα βγει ένα ασφαλές συμπέρασμα που θα αφορά πρώτα τις ευρωεκλογές, μετά τις περιφέρειες και τους δήμους.
Συγκεκριμένα, θα αφορούν τις 13 Περιφέρειες και τους έξι μεγαλύτερους δήμους (Αθήνα, Πειραιάς, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Πάτρα, Ηράκλειο)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πρόσθεσε ωστόσο πως «είναι ό,τι πιο σύνθετο έχουμε αντιμετωπίσει, όλα αυτά τα χρόνια, λόγω των τριών καλπών και της σταυροδοσίας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.