ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Σε κρίση το συντηρητικό κόμμα της Γαλλίας – Παραίτηση Λοράν Βοκιέ

Σε κρίση το συντηρητικό κόμμα της Γαλλίας – Παραίτηση Λοράν Βοκιέ

Παραιτήθηκε ο πρόεδρός του Λοράν Βοκιέ μετά το μονοψήφιο ποσοστό που έλαβε στις ευρωπαϊκές εκλογές.

Την παραίτησή του από την προεδρία του συντηρητικού κόμματος οι Ρεπουμπλικανοί (Les Républicains) υπέβαλε ο προεδρος του κόμματος Λοράν Βοκιέ μετά τα άκρως απογοητευτικά αποτελέσματα που έλαβε στις ευρωπαϊκές εκλογές.

Το συντηρητικό κόμμα που ίδρυσε ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί, εγκλωβισμένο ανάμεσα στο κόμμα του Εμανουέλ Μακρόν και σε αυτό της Μαρίν Λε Πεν έλαβε μονοψήφιο ποσοστό, το χαμηλότερο στην πολιτική ιστορία της χώρας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι « Ρεπουμπλικανοί» ήταν το κόμμα που διαδέχθηκε, το 2015, την «Ένωση για ένα Λαϊκό Κίνημα (UMP) η οποία ιδρύθηκε από τον πρώην Πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας Ζακ Σιράκ και αποτελούσε τον έναν από τους δύο πολιτικούς πόλους της Γαλλίας μέχρι την εμφάνιση του Εμανουέλ Μακρόν στη γαλλική πολιτική σκηνή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.