ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Βρετανία: Κατασκεύασαν ομοίωμα με τον Τραμπ να κάθεται σε λεκάνη τουαλέτας (βίντεο)

Βρετανία: Κατασκεύασαν ομοίωμα με τον Τραμπ να κάθεται σε λεκάνη τουαλέτας (βίντεο)

Ένα ρομπότ που απεικονίζει τον πρόεδρο Τραμπ, καθισμένο σε μια χρυσή τουαλέτα, έφτασε στο Ηνωμένο Βασίλειο, ακριβώς πριν την έναρξη της πρώτης επίσημης επίσκεψης του στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο Αμερικανός Ντον Λέσεμ σχεδίασε το ρομπότ «Dumping Trump», το οποίο μπορεί και εκπέμπει όχι μόνο τους… συνήθεις θορύβους της τουαλέτας, αλλά μερικές από τις πιο συχνές δηλώσεις του Τραμπ, όπως «καμία συμπαιγνία», «κυνήγι μαγισσών», «Fake news» και «Είμαι μία πολύ σταθερή ιδιοφυΐα».

Σύμφωνα με τον Λέσεμ, το ρομπότ των 25.000 δολαρίων ήταν εμπνευσμένο από ένα μπαλόνι που απεικονίζει τον Τραμπ ως μωρό και το οποίο έκανε το ντεμπούτο του στις διαδηλώσεις του Λονδίνου πέρυσι κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Τραμπ στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το ρομπότ έφτασε στο λιμάνι του Σαουθάμπτον, μια πόλη – λιμάνι στη νότια ακτή της Αγγλίας, την Παρασκευή, μετά το μακρύ ταξίδι του από την Κίνα. Ο Λέσεμ, ο οποίος βοήθησε στο σχεδιασμό animatronic δεινοσαύρων για την πρώτη ταινία «Jurassic Park», επέλεξε να κατασκευάσει το ρομπότ σε ένα κινεζικό εργοστάσιο στην επαρχία Σιτσουάν.

«Έτσι λοιπόν, σκέφτηκα ποιος ήταν ο κατάλληλος τρόπος για να αποτίσω φόρο τιμής στον Τραμπ και την μεγαλοσύνη του, και σκέφτηκα ότι θα ήταν να τον βάλω στο θρόνο του … Αποτελεί μια τεράστια ταπείνωση. Εμείς καθόμαστε και νομίζουμε ότι μπορούμε να περιμένουμε να φύγει. Πρέπει να εκφράσουμε το μέγεθος της αδικίας, το πόσο προδίδουμε την δημοκρατία», δήλωσε ο Λέσεμ στο Washington Examiner.

Ο Τραμπ έφτασε στο Ηνωμένο Βασίλειο τη Δευτέρα για επίσημη κρατική επίσκεψη, κατά τη διάρκεια μιας ταραχώδους περιόδου στην πολιτική του Ηνωμένου Βασιλείου, μετά την πρόσφατη ανακοίνωση της πρωθυπουργού Τερέζα Μέι ότι παραιτείται από τη θέση της ύστερα από την αποτυχία της συμφωνίας για το Brexit. Χιλιάδες διαδηλωτές αναμένεται να εμφανιστούν τις επόμενες ημέρες στο Λονδίνο και σε άλλες πόλεις του Ηνωμένου Βασιλείου προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την επίσκεψη του Τραμπ.

«Είμαι υπερήφανος για τους Βρετανούς που βγαίνουν στους δρόμους για να προσβάλλουν τον Τραμπ. Εμείς [οι πολίτες των ΗΠΑ] δεν φαίνεται να το κάνουμε, γι’ αυτό θέλαμε να κάνουμε το ντεμπούτο εκεί στο Λονδίνο», συνέχισε ο Λέσεμ.

Μετά το ντεμπούτο του στο Λονδίνο, το ρομπότ Ντόναλντ Τραμπ στην τουαλέτα, με τα παντελόνια γύρω από τους αστραγάλους του και την χαρακτηριστική κόκκινη γραβάτα του, αναμένεται να εκτεθεί και σε εκδήλωση της Ημέρας Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ στις 4 Ιουλίου. Τον Φεβρουάριο, ο πρόεδρος υποσχέθηκε μέσω Twitter «μία από τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις στην ιστορία της Washington, DC» που θα πραγματοποιηθεί στο Μνημείο του Λίνκολν στις 4 Ιουλίου 2019.

Το Μουσείο του Λονδίνου φέρεται να σκέφτεται να αποκτήσει το διάσημο μπαλόνι που απεικονίζει τον Τραμπ ως μωρό σε πάνα. Το μπαλόνι, το οποίο κυκλοφόρησε σε όλο τον κόσμο στη διάρκεια του τελευταίου έτους κατά τη διάρκεια διαμαρτυριών εναντίον του Τραμπ, δημιουργήθηκε από μια ομάδα ακτιβιστών του Ηνωμένου Βασιλείου που συγκέντρωσε περισσότερα από 44.000 δολάρια για τον σκοπό αυτό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η διευθύντρια του Μουσείου του Λονδίνου Σάρον Άμεντ, ελπίζει ότι το μπαλόνι θα γίνει μέρος της «συλλογής διαμαρτυρίας» του μουσείου, τοποθετώντας το δίπλα σε ένα αντίστοιχο μπαλόνι για τον δήμαρχο του Λονδίνου Σαντίκ Χαν, ο οποίος πρόσφατα έδωσε το πράσινο φως στους διαδηλωτές προκειμένου να παρουσιάσουν το φουσκωτό μωρό κατά τη διάρκεια της κρατικής επίσκεψης του Τραμπ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.