ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ραχόι: «Ορισμένες χώρες της Ε.Ε. θα πρέπει να επιδιώξουν επεκτατικές πολιτικές»

Ραχόι: «Ορισμένες χώρες της Ε.Ε. θα πρέπει να επιδιώξουν επεκτατικές πολιτικές»

Ορισμένες από τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα πρέπει να επιδιώξουν επεκτατικές πολιτικές στο πλαίσιο της προσπάθειας στήριξης των εταίρων που μειώνουν τις δαπάνες και τα χρέη τους, δήλωσε ο Ισπανός πρωθυπουργός, Mariano Rajoy.

«Η Ισπανία δεν είναι σε θέση να επιδιώξει επεκτατικές πολιτικές αλλά αυτές οι χώρες μπορούν, πρέπει να το κάνουν,» δήλωσε ο Rajoy σε συνέντευξη Τύπου μετά από τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της Χιλής Sebastian Pinera στο Σαντιάγκο.

Σύμφωνα με τον Rajoy οι επεκτατικές πολιτικές θα βοηθήσουν την περιοχή να αντιμετωπίσουν τις πιέσεις οι οποίες έχουν επιβραδύνει σημαντικά την ανάπτυξη, ειδικά στην ευρωπαϊκή περιφέρεια.

Τέλος, ο Rajoy επανέλαβε πως η κυβέρνησή του θα συνεχίσει τις δομικές μεταρρυθμίσεις που έχουν ως στόχο τη μείωση του ελλείμματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.