ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Το μπαλόνι «μωρό Τραμπ» υποδέχεται τον Πρόεδρο στην Ιρλανδία

Το μπαλόνι «μωρό Τραμπ» υποδέχεται τον Πρόεδρο στην Ιρλανδία

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ βρέθηκε στην Ιρλανδία στο πλαίσιο της τριήμερης επίσκεψης του στο Ηνωμένο Βασίλειο και εκεί θα τον υποδεχτεί ξανά το μπαλόνι «μωρό Τραμπ».

Ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ φαίνεται πως δεν γλιτώνει από το τεράστιο μπαλόνι «μωρό Τραμπ» που τον ακολουθεί κατά πόδας.

Διαμαρτυρίες κατά του Τραμπ θα λάβουν χώρα σε ολόκληρη την Ιρλανδία με τις πιο μαζικές από αυτές να αναμένονται στο Δουβλίνο.

Το μπαλόνι «μωρό Τραμπ» αναμένεται επίσης να πετάξει πάνω από την πόλη δύο ημέρες μετά την παρουσία του σε παρόμοιες διαδηλώσεις στο Λονδίνο.

Ο Πρωθυπουργός της Ιρλανδίας Λίο Βαράντκαρ έχει ταχθεί υπέρ των διαμαρτυριών.

«Πολλοί άνθρωποι είναι αρκετά επικριτικοί ως προς τον Πρόεδρο Τραμπ, συμπεριλαμβανομένου και εμού, σε θέματα που αφορούν το κλίμα, για παράδειγμα, την αντίθεσή του στο ελεύθερο εμπόριο, στην κριτική του στην Ευρωπαϊκή Ένωση, σε θέματα όπως τα δικαιώματα των γυναικών. Έχω την ευκαιρία όπως είχα και στο παρελθόν, να του θέσω αυτοπροσώπως αυτά τα θέματα», είπε.

Πρόσθεσε παράλληλα πως καταλαβαίνει ότι άλλοι άνθρωποι θα εκφράσουν την αντίθεσή τους διαμαρτυρόμενοι.

«Στη δημοκρατία, η διαμαρτυρία επιτρέπεται και είναι ευπρόσδεκτη», πρόσθεσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Περίπου 1000 άτομα κατάφεραν να διαμαρτυρηθούν κατά την άφιξη του Προέδρου Τραμπ στην είσοδο του αεροδρομίου Σάνον χθες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.