Η καταιγίδα «Μιγκέλ» πλήττει τις ακτές της Γαλλίας και της Ισπανίας

Η καταιγίδα «Μιγκέλ» πλήττει τις ακτές της Γαλλίας και της Ισπανίας

Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι έχουν χάσει μέχρι στιγμή τη ζωή τους από την σφοδρή καταιγίδα Μιγκέλ που πλήττει τις δυτικές ακτές της Γαλλίας.

Αλλά και στη βόρεια Ισπανία η «επέλαση» του Μιγκέλ έχει προκαλέσει ισχυρούς ανέμους που πνέουν με ταχύτητα 147 χιλιομέτρων την ώρα σαρώνοντας τα πάντα στο πέρασμά τους.

Στην Ισπανία , ο «Μιγκέλ» ξερίζωσε δέντρα πλήττοντας κυρίως την ισπανική περιφέρεια της Αστούριας.

Στη δυτική Γαλλία, τρεις ναυτικοί έχασαν τη ζωή τους στην προσπάθειά της να σώσουν έναν άντρα που επέβαινε σε βάρκα.

Οι γαλλικές αρχές έχουν ήδη κηρύξει δέκα διαμερίσματα της χώρας σε «πορτοκαλί συναγερμό».

Η καταιγίδα Μιγκέλ, που έρχεται από τον Ατλαντικό, θεωρείται ασυνήθιστη για την εποχή αυτή, την αρχή καλοκαιρινής τουριστικής περιόδου, όπως επισημαίνουν μετεωρολόγοι στη γαλλική εφημερίδα «Le Figaro».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πολλά παραθαλάσσια θέρετρα σε δυτική Γαλλία και βόρεια Ισπανία έχουν ερημώσει ενώ δεν πραγματοποιήθηκαν πολλά δρομολόγια μέσων μεταφοράς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.