ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Είδηση-βόμβα σήμερα το πρωί από την Γερμάνια: Χώρισε η Α. Μέρκελ;

Είδηση-βόμβα σήμερα το πρωί από την Γερμάνια: Χώρισε η Α. Μέρκελ;

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση με τον σύζυγο της ανέφεραν οι παρουσιαστές του «Καλημέρα Γερμάνια» ήταν πριν από έναν χρόνο ενώ αίσθηση αποτελεί το γεγονός ότι η ίδια η καγκελάριος είχε ζητήσει δυο από το περιζήτητα εισιτήρια για το Φεστιβάλ Βάγκνερ στο Μπαϊρόιτ στο τέλος όμως ήρθε μόνη της.

Από το 1988 η Άνγκελα Μέρκελ είναι παντρεμένη με τον καθηγητή της Ακαδημίας Επιστημών του Βερολίνου Γιοακίμ Σάουερ. Ο Σάουερ γεννήθηκε στις 19 Απριλίου 1949 στο Σέφτενμπεργκ της πρώην Ανατολικής Γερμανίας και το 1967 έγινε δεκτός στο Πανεπιστήμιο Humboldt του Βερολίνου, ενώ μια δεκαετία αργότερα και συγκεκριμένα το 1977 έγινε καθηγητής Φυσικής και Χημείας στην Ακαδημία Επιστημών του Βερολίνου.

Εκεί γνώρισε την 27χρονη τότε φοιτήτρια Άνγκελα Μέρκελ που τον ερωτεύτηκε παράφορα.

Μάλιστα η Άνγκελα το 1982 πήρε διαζύγιο από τον τότε σύζυγό της Ούρλιχ Μέρκελ, ενώ τρία χρόνια αργότερα το 1985 και ο καθηγητής Σάουερ χώρισε τη σύζυγό του με την οποία είχε δύο γιους ( τον Ντάνιελ και τον Άντριαν) προκειμένου να συζήσει αρχικά και στην πορεία να παντρευτεί την Άνγκελα Μέρκελ. Ο Σάουερ και η Μέρκελ παντρεύτηκαν το 1998 λίγες μόνο εβδομάδες μετά την πτώση του τείχους του Βερολίνου.

Ο πρωθυπουργός της Βαυαρίας Μάρκους Ζέντερ εξέφρασε την ελπίδα ότι ο Γιοακίμ Σάουερ ίσως παραβρεθεί σήμερα την δεύτερη μέρα του Φεστιβάλ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η απουσία του συζύγου της Μέρκελ ήταν πρώτο θέμα μεταξύ ηθοποιών και πολικών στα πηγαδάκια του Φεστιβάλ Βάγκνερ στο Μπαϊρόιτ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.