ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

H Τερέζα Μέι κάνει τις διακοπές της στην Ιταλία με τον σύζυγό της(φωτο)

H Τερέζα Μέι κάνει τις διακοπές της στην Ιταλία με τον σύζυγό της(φωτο)

Στιγμές ξενοιασιάς και χαλάρωσης μετά από τρία χρόνια στη Ντάουνινγκ Στριτ απολαμβάνει μαζί με τον άνδρα της η Τερέζα Μέι στη λίμνη Γκάρντα στη βόρεια Ιταλία αφήνοντας πίσω της τον διάδοχό της στην πρωθυπουργία Μπόρις Τζόνσον να τα βγάλει πέρα με το χάος του Brexit και να οδηγήσει την Βρετανία εκτός ΕΕ στις 31 Οκτωβρίου.

Ο φακός συνέλαβε τη λάτρη της μόδας Μέι να φορά ένα αμάνικο μπλε μπλουζάκι, μπεζ παντελόνι κάπρι και λευκά αθλητικά παπούτσια και να βολτάρει στους δρόμους του Σιρμιόνε -μακριά από το άγχος του Ουέστμινστερ- απολαμβάνοντας τον ήλιο συντροφιά με τον σύζυγό της, Φίλιπ, που φορούσε λουλουδάτο πουκάμισο και καπέλο. Κάποια στιγμή μάλιστα επισκέφθηκε κι ένα κοσμηματοπωλείο για να αγοράσει κοσμήματα.

Το ζεύγος Μέι έχει πάει αρκετές φορές για διακοπές στην Ιταλία και αγαπά τη συγκεκριμένη περιοχή. Η λίμνη Γκάρντα -η μεγαλύτερη της Ιταλίας- βρίσκεται ανάμεσα στη Μπρέσια και στη Βερόνα κι έχει έκταση 370 τετραγωνικών χιλιομέτρων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.