ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ματέο Σαλβίνι: Χρέη DJ σε beach party στη βόρεια Αδριατική Ριβιέρα

Ματέο Σαλβίνι: Χρέη DJ σε beach party στη βόρεια Αδριατική Ριβιέρα

Μία έκπληξη περίμενε όσους βρέθηκαν στο θέρετρο «Papeete Beach» στη βόρεια Αδριατική Ριβιέρα.

Ο πρόεδρος της ακροδεξιάς Λέγκας του Βορρά, Ματέο Σαλβίνι εμφανίστηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο σε beach bar ως DJ.

Φορώντας μόνο το μαγιό του ανέλαβε χωρίς δισταγμό δράση στα decks, ενώ ήπιε αρκετά μοχίτο και δεν παρέβλεψε να φωτογραφηθεί με λουόμενους.

«Αν και σε μικρή ανάπαυλα, κατάφερε να διοργανώσει μια διαμαρτυρία και μερικές συνεντεύξεις τύπου για να επιτεθεί στις Βρυξέλλες και στους κυβερνητικούς εταίρους των Πέντε Αστέρων, πρόλαβε να προσβάλει έναν ρεπόρτερ που μαγνητοσκόπησε τον έφηβο γιο του να καβαλά ένα αστυνομικό τζετ σκι και επιτέθηκε στην κοινότητα των Ρομά, επειδή μία γυναίκα που μένει σε καταυλισμό στο Μιλάνο είπε ότι του αξίζει μια σφαίρα στο κεφάλι», υπογραμμίζει το Politico.

Από άποψη πολιτικής επικοινωνίας, φαίνεται πως τέτοιου είδους λειτουργούν υπέρ του καθώς στις δημοσκοπήσεις το ακροδεξιό κόμμα του έχει διπλασιάσει τα ποσοστά του από τις εκλογές του 2018, συγκεντρώνοντας πλέον το 38%.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.