ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Όλαφ Σολτς: «Η ΕΕ είναι έτοιμη για όλα τα σενάρια Brexit»

Όλαφ Σολτς: «Η ΕΕ είναι έτοιμη για όλα τα σενάρια Brexit»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι ενωμένη και έτοιμη για όλα τα σενάρια που συνδέονται με το σχεδιαζόμενο Brexit έγραψε σήμερα στο Twitter ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Όλαφ Σολτς, μετά τη συνάντησή του με τον Βρετανό ομόλογό του Σάτζιντ Τζάβιντ.

«Η ΕΕ των 27 είναι ενωμένη και έτοιμη για όλα τα σενάρια. Ο καλύτερος και ο μοναδικός τρόπος για μια συντεταγμένη αποχώρηση είναι η #Brexitdeal που διαπραγματευθήκαμε», είπε ο Σολτς.

Το Βερολίνο θεωρεί πολύ πιθανό Brexit χωρίς συμφωνία

«Πολύ πιθανή» θεωρεί η γερμανική κυβέρνηση την έξοδο της Μεγάλης Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση χωρίς συμφωνία, αποκαλύπτει η εφημερίδα «Handelsblatt», επικαλούμενη εσωτερικό έγγραφο του υπουργείου Οικονομικών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με το έγγραφο, λόγω της στάσης του Βρετανού Πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον σε ό,τι αφορά την συμφωνία να μην υπάρξουν «σκληρά» σύνορα μεταξύ Βόρειας Ιρλανδίας και Ιρλανδίας (Backstop), οποιοδήποτε και αν είναι το αποτέλεσμα των μελλοντικών συνομιλιών ανάμεσα σε Μ. Βρετανία και Ευρωπαϊκή Ένωση, τα κράτη-μέλη της Ε.Ε. θα πρέπει να λάβουν πολύ σοβαρά υπόψη τους το σενάριο ενός “άτακτου” Brexit και να προετοιμαστούν κατάλληλα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.