ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Οριστική ρήξη της δεξιάς του Μ.Σαλβίνι με το συνονθύλευμα των 5 Αστέρων στην Ιταλία

Οριστική ρήξη της δεξιάς του Μ.Σαλβίνι με το συνονθύλευμα των 5 Αστέρων στην Ιταλία

Το ιταλικό Κίνημα 5 Αστέρων (M5S) στην Ιταλία ανακοίνωσε την Κυριακή πως ο ηγέτης της δεξιάς στην Ιταλία Ματέο Σαλβίνι και υπουργός Εσωτερικών, ο οποίος ζήτησε την διάλυση της συγκυβέρνησης, «δεν είναι πλέον αξιόπιστος εταίρος», και πλέον ετοιμάζονται να αναμετρηθούν μαζί του κατ’αρχήν στην Βουλή.

Μεταξύ των στελεχών που παρέστησαν στην έπαυλη του Γκρίλο, απαριθμώνται ο ηγέτης του Μ5S Λουΐτζι Ντι Μάγιο, ο πρόεδρος του Κοινοβουλίου Ρομπέρτο Φίκο και το ηγετικό στέλεχος Αλεσάντρο Ντι Μπατίστα, που χαίρει μεγάλης δημοφιλίας.

Μετά την πρόταση μομφής, το Κίνημα έχει ξεκινήσει επαφές με το κεντροαριστερό Δημοκρατικό Κόμμα (PD) για σχηματισμό κυβέρνησης συνασπισμού, κάτι που θα σημάνει την εξαέρωσή του, ενώ είναι βέβαιο ότι το κεντροαριστερό κόμμα είναι αδύνατον να κυβερνήσει

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά την ανακοίνωση του Κινήματος, ο Σαλβίνι μιλώντας σε εκδήλωση κοντά στην πόλη Λούκα, στην Τοσκάνη, προειδοποίησε πως σε περίπτωση που σχηματισθεί κυβέρνηση PD/M5S η Λέγκα θα οργανώσει κινητοποιήσεις στους δρόμους «γιατί τίθεται σε κίνδυνο η εθνική κυριαρχία της Ιταλίας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.