«Λάσπη» εναντίον Μπ.Τζόνσον: «Θα κλείσει το κοινοβούλιο για να περάσει το Brexit» – Μήπως θα βγάλει και τα τανκς;

«Λάσπη» εναντίον Μπ.Τζόνσον: «Θα κλείσει το κοινοβούλιο για να περάσει το Brexit» – Μήπως θα βγάλει και τα τανκς;

Όσο πλησιάζει η ημέρα του Brexit, τόσο η υστερία των ΜΜΕ και των μανδαρίνων των Βρυξελλών και του Βερολίνου μεγαλώνει.

Μετά την έλλειψη τροφίμων και φαρμάκων τα βρετναικά ΜΜΕ ανακάλυψαν…πραξικοπηματικό σχέδιο του Μπ.Τζόνσον να κλείσει το Κοινοβούλιο για να περάσει το Brexit.

Έτσι, σύμφωνα με τον Observer ο Μπόρις Τζόνσον επεξεργάζεται «ειδικό σχέδιο», το οποίο προβλέπει το κλείσιμο της Βουλής των Κοινοτήτων, με στόχο τη μη παράταση της προθεσμίας του Brexit.

Μάλιστα, στο πλαίσιο αυτό, ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Συμβουλίου φέρεται να έχει ζητήσει τη νομική συμβουλή του Γενικού Εισαγγελέα κατά πόσο είναι σύννομο να αναστείλει τη λειτουργία του Κοινοβουλίου για διάστημα πέντε εβδομάδων.

Στόχος του είναι η αποτροπή της κατάθεσης μίας πρότασης για την εκ νέου παράταση της προθεσμίας εξόδου από την Ε.Ε., η οποία εκπνέει στις 31 Οκτωβρίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Φυσικά ο κοινοβουλευτικός εκπ΄ροσωπος έσπευσε να διαψεύσει λέγοντας πως «Ο ισχυρισμός ότι η κυβέρνηση εξετάζει την αναστολή λειτουργίας του κοινοβουλίου τον Σεπτέμβριο ώστε να εμποδίσει την κοινοβουλευτική συζήτηση για το Brexit είναι απολύτως ψευδής»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.