ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ισπανία: Κάλπες με… χαμηλή προσέλευση

Ισπανία: Κάλπες με… χαμηλή προσέλευση

Το ποσοστό συμμετοχής στις βουλευτικές εκλογές της Ισπανίας ανήλθε σε 56,8% στις 6 το απόγευμα τοπική ώρα, σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών της χώρας.

Ποσοστό σχεδόν 4 μονάδες χαμηλότερο σε σχέση με τις εκλογές του Απριλίου, όταν την ίδια ώρα η συμμετοχή βρισκόταν στο 60,7%.

Μέχρι τις 6 το απόγευμα, είχαν ψηφίσει 19.781.890 ψηφοφόροι, έναντι 21.137.842 που είχαν ψηφίσει την ίδια ώρα τον Απρίλιο.

Συνελήφθη ένα άτομο στη Μελίγια

Νωρίτερα, λίγο πριν τις 6, η Εθνική Αστυνομία συνέλαβε στη Μελίγια, πόλη που βρίσκεται στη βόρεια ακτή της Αφρικής και η οποία αποτελεί έδαφος της Ισπανίας, ένα άτομο το οποίο είχε στην κατοχή του φάκελο με ψήφους του Συναπισμού για τη Μελίγια και 200 ευρώ σε μαροκινό νόμισμα.

Το άτομο συνελήφθη κοντά σε εκλογικό κέντρο, σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, ενώ το PP καταδίκασε ενώπιον του εκλογικού συμβουλίου τον τρόπο με τον οποίο ψηφοφόροι, άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα ταχυδρομικώς.

Ακόμα μία σύλληψη στην Καταλονία

Η τοπική αστυνομία της Απόστα, πόλης της Καταλονίας, συνέλαβε έναν άνδρα, ο οποίος έφερε πιστόλι και μαχαίρι μέσα σε εκλογικό κέντρο.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο της πόλης, η αστυνομία αντιλήφθηκε ότι ο 70χρονος είχε «όπλο στην τσέπη του», αλλά αρνήθηκε να το δείξει, με αποτέλεσμα η αστυνομία να τον θέσει υπό κράτηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όλα συνέβησαν περίπου στις 3 το μεσημέρι, όταν η αστυνομία διαπίστωσε ότι ο 70χρονος είχε στην κατοχή του όλπλο και εκείνος ήταν νευρικός και αρνήθηκε να τον ελέγξει η αστρυνομία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.