ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Α.Μέρκελ: «Σίγουρη η έγκριση της συμφωνίας για το Brexit από το Βρετανικό κοινοβούλιο»

Α.Μέρκελ: «Σίγουρη η έγκριση της συμφωνίας για το Brexit από το Βρετανικό κοινοβούλιο»

Η Άνγκελα Μέρκελ δήλωσε πως αναμένει το Βρετανικό κοινοβούλιο να εγκρίνει τη συμφωνία για το Brexit στην οποία κατέληξε ο Μπόρις Τζόνσον με την Ευρωπαϊκή Ένωση.

«Δίνω μια πολύ, πολύ μεγάλη πιθανότητα να επιτευχθεί συμφωνία για το Brexit και στη Βρετανία και αυτό θα ήταν καλό για όλους μας», δήλωσε η Μέρκελ σε επιχειρηματική εκδήλωση στο Βερολίνο.

Ο Μπόρις Τζόνσον φαίνεται να εδραιώνει μια νίκη όσον αφορά την προεκλογική εκστρατεία καθώς το κόμμα του Brexit του Νάιτζελ Φάρατζ αποσύρθηκε από τη διεκδίκηση των 317 εδρών που είχε καταλάβει το Συντηρητικό κόμμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο λόγος αυτής της κίνησης Φαρατζ έγινε σε μια προσπάθεια να μην επιτρέψει σε όσους αντιτίθενται στο Brexit να ελέγξουν το επόμενο Κοινοβούλιο και αυξάνει τις πιθανότητες να παραμείνει πρωθυπουργός ο Τζόνσον πριν τελικά φέρει εις πέρας την έκβαση του δημοψηφίσματος του 2016 και οδηγήσει τη Βρετανία εκτός της ΕΕ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.