ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Χώρισε ζευγάρι ομοφυλοφίλων γιατί ο ένας ερωτεύτηκε τον 25χρονο φίλο της κόρης τους!

Χώρισε ζευγάρι ομοφυλοφίλων γιατί ο ένας ερωτεύτηκε τον 25χρονο φίλο της κόρης τους!

Η είδηση ότι οι πρώτοι ομοφυλόφιλοι που υιοθέτησαν παιδί στην Βρετανία χώρισαν, αφού ο ένας ερωτεύτηκε τον φίλο της κόρης του αποτελεί ένα καλό παράδειγμα του γιατί θα πρέπει να επανεξεταστεί σε βάθος το δικαίωμα το οποίο δίνουν χώρες του εξωτερικού στους ομοφυλόφιλους να υιοθετούν παιδιά.

Τέτοιες ασυνάρτητες συναισθηματικές ιστορίες σίγουρα δεν αποτελούν και ότι καλύτερο για να μεγαλώνουν φυσιολογικά τα παιδιά.

Είναι απορίας άξιον μάλιστα το τι ακριβώς είχαν στο μυαλό τους οι εμπνευστές της υιοθεσίας παιδιών από ομοφυλόφιλους.

Η σχέση του ζευγαριού διήρκησε 32 χρόνια και μαζί υιοθέτησαν πέντε παιδιά.

Ωστόσο ο ένας από τους δυο ερωτεύτηκε το αγόρι της κόρης του ο οποίος είναι 25 χρονών.

Σύμφωνα με την Dailymail.co.uk πλέον ζουν όλοι μαζί (και ο 25χρονος) παρά το γεγονός πως έχουν πάρει διαζύγιο και κανείς δεν έχει πρόβλημα με τις νέες συνθήκες.

Η οικoγένεια είναι από το Essex, αλλά πλέον ζει στη Φλόριντα.

Τα παιδιά αναφέρουν τον Τόνι ως «μπαμπά», τον κ. Drewitt-Barlow επίσης ως «μπαμπά» και τον κ. Hutchison ως «πατριό».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 50χρονος με τον 25χρονο σχεδίαζαν να κάνουν και δικά τους παιδιά, δίδυμα, χρησιμοποιώντας με την βοήθεια παρένθετης μητέρας. Οι δυο τους ισχυρίζονται πως η σχέση τους δεν ήταν ποτέ σεξουαλική.

Μάλιστα ο 50χρονος Drewitt-Barlow, δήλωσε στην Sun: «Δεν περνάω κρίση μέσης ηλικίας».

Υποστήριξε πως ζουν πολύ καλά όλοι μαζί απλά λέει στα παιδιά του πως «ο μπαμπάς έχει έναν νέο φίλο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κ. Drewitt-Barlow και ο σύζυγός του Tony έγιναν οι πρώτοι γκέι γονείς του Ηνωμένου Βασιλείου το 1999.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.