ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Μπ.Τζόνσον: Υποσχέθηκε κοινωνικές παροχές κι επενδύσεις

Μπ.Τζόνσον: Υποσχέθηκε κοινωνικές παροχές κι επενδύσεις

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον ανακοίνωσε χθες το οικονομικό του πρόγραμμά στην (πολύ πιθανή) περίπτωση που κερδίσει τις εκλογές.

Υποσχέθηκε ότι θα βάλει τέλος στη λιτότητα των προηγούμενων ετών και θα φέρει εις πέρας το Brexit προκειμένου να αποκαταστήσει την επιχειρηματική εμπιστοσύνη και να απελευθερώσει τις επενδύσεις.

Το κόμμα του, Τόρις, εξακολουθεί να προηγείται κατά πολύ από τους Εργατικούς στις τελευταίες δημοσκοπήσεις.

Εν αναμονή των εκλογών της 12ης Δεκεμβρίου, ο συντηρητικός πρωθυπουργός της Βρετανίας δεσμεύθηκε χθες να προχωρήσει σε «ευαίσθητες» φορολογικές μειώσεις ύψους 23,5 δισ. στερλινών (30,15 δισ.δολ.).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επιπλέον, έθεσε το Εθνικό Σύστημα Υγείας στην καρδιά της προεκλογικής του εκστρατείας με τη δέσμευση να να προσλάβει 50 χιλιάδες νοσοκόμες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.