ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Δεν κρύβεται η αγάπη των Γερμανών για τον Κεμάλ: Θέλουν να δώσουν το όνομά του σε πλατεία του Αμβούργου!

Δεν κρύβεται η αγάπη των Γερμανών για τον Κεμάλ: Θέλουν να δώσουν το όνομά του σε πλατεία του Αμβούργου!

Ομάδα Γερμανών και Τούρκων επιχειρούν να δώσουν το όνομα του σφαγέα των Ελλήνων, σε δρόμο και πλατεία του Αμβούργου, προωθώντας το αίτημά τους στα αρμόδια όργανα της τοπικής αυτοδιοίκησης. Απέναντί τους, όμως, βρήκαν τους Έλληνες του Πόντου, που κατοικούν στη γερμανική πόλη, οι οποίοι κατέθεσαν τις ενστάσεις τους στην τοπική αυτοδιοίκηση του Αμβούργου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αν περάσει η πρόταση, τότε θα δοθεί το όνομα του γενοκτόνου Μουσταφά Κεμάλ, παραβαίνοντας κάθε ηθική και με παράλληλη αμαύρωση της μνήμης χιλιάδων νεκρών της Γενοκτονίας στην Τουρκία. Πριν από δύο εβδομάδες, αποκαλύφθηκε η πρόταση που προήλθε από τη Γερμανοτουρκική νεολαία της πόλης. Δουλεύτηκε μεθοδικά από τον Μάιο, εδώ και μήνες, στα κρυφά. Δεν πρέπει, επίσης, να ξεχνάμε, ότι οι σχέσεις του ναζισμού με τον κεμαλισμό ήταν αδιάσπαστες και ιστορικά πασίγνωστες», εξηγεί, μεταξύ άλλων, στο Sputnik, o Χρήστος Πεχλιβανίδης πρόεδρος Ένωσης Ποντίων Αμβούργου και Περιχώρων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.