Α.Ταγιάνι: «Η εικόνα της Ελλάδας έχει αλλάξει μετά την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη»

Α.Ταγιάνι: «Η εικόνα της Ελλάδας έχει αλλάξει μετά την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη»

«Δεν πρέπει να αφήσουμε μόνη της την Ελλάδα», ανέφερε ο πρώην πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, Αντόνιο Ταγιάνι, μιλώντας με δημοσιογράφους στο περιθώριο του συνεδρίου της ΝΔ.

«Θα είναι ολέθριο λάθος και τεράστια καταστροφή τόσο για τη Ελλάδα όσο και για την Ευρώπη», πρόσθεσε. «Να δουλέψουμε ως Ευρώπη για να λυθεί το μεταναστευτικό. Να συνεχιστεί ο διάλογος με την Τουρκία», υπογράμμισε ο κ. Ταγιάνι.

Ο κ. Ταγιάνι επισήμανε επίσης, ότι πρέπει να αλλάξει ο Κανονισμός του Δουβλίνου, ενώ παράλληλα ανέφερε πως «η Τουρκία επιδεικνύει επιθετική στάση τόσο στην Κύπρο όσο και στο προσφυγικό».

«Θα πρέπει να το σταματήσουμε», προσέθεσε. «Να δουλέψουμε ως Ευρώπη για να λυθεί το μεταναστευτικό. Να συνεχιστεί ο διάλογος με την Τουρκία», δήλωσε ακόμη ο κ. Ταγιάνι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσο για την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης, ο Ιταλός πολιτικός ανέφερε ότι θα υπάρξει στήριξη και τόνισε ότι οι επενδύσεις είναι ο μόνος δρόμος, όπως και η μείωση της φορολογίας, για την ανάπτυξη. «Η εικόνα της Ελλάδας έχει αλλάξει μετά την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος είναι σημαντικός για το ΕΛΚ», σημείωσε ο κ. Ταγιάνι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.