ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ευχολόγια άνευ ουσίας από Α.Ταγιάνι για το μεταναστευτικό: «Να μην αφήσουμε την Ελλάδα μόνη της»

Ευχολόγια άνευ ουσίας από Α.Ταγιάνι για το μεταναστευτικό: «Να μην  αφήσουμε την Ελλάδα μόνη της»

Σε ευχολόγια, άνευ ουσιαστικού αντικρίσματος, προχώρησε ο πρώην πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Αντόνιο Ταγιάνι, μιλώντας σε δημοσιογράφους, στο πλαίσιο του 13ου Συνεδρίου της ΝΔ, λέγοντας ότι στο μεταναστευτικό δεν πρέπει να αφήσουμε μόνη της την Ελλάδα.

«Θα είναι ολέθριο λάθος και τεράστια καταστροφή, τόσο για τη Ελλάδα όσο και για την Ευρώπη» είπε χαρακτηριστικά και υπογράμμισε ότι πρέπει να αλλάξει το «Δουβλίνο».

Αναφερόμενος στη συμπεριφορά της Τουρκίας είπε ότι «επιδεικνύει επιθετική στάση τόσο στην Κύπρο όσο και στο προσφυγικό» και υπογράμμισε ότι «αυτό θα πρέπει να το σταματήσουμε». Μιλώντας για την Ευρώπη, τόνισε ότι «πρέπει να δουλέψουμε για να λυθεί το μεταναστευτικό» και σημείωσε επίσης ότι πρέπει να συνεχιστεί ο διάλογος με την Τουρκία.

Για τα θέματα της οικονομίας δεν παρέλειψε να πει ότι η Ευρώπη στηρίζει την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης και υποστήριξε πως «η ανάπτυξη και οι επενδύσεις είναι ο μόνος δρόμος», ενώ αναφέρθηκε και στη μείωση της φορολογίας και την καταπολέμηση της γραφειοκρατίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Καταλήγοντας, υποστήριξε ότι «η εικόνα της Ελλάδας έχει αλλάξει μετά την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη ο οποίος είναι σημαντικός για το ΕΛΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.