ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

«Χαμός» στο Ελληνικό twitter μετά τα αποτελέσματα των εκλογών στη Βρετανία (φώτο)

«Χαμός» στο Ελληνικό twitter μετά τα αποτελέσματα των εκλογών στη Βρετανία (φώτο)

«Ξεσάλωσαν» οι Έλληνες χρήστες του Twitter μετά τα αποτελέσματα των χθεσινών Βρετανικών εκλογών, δείτε τα πιο χαρακτηριστικά και χιουμοριστικά tweets.

Η σαρωτική νίκη του ηγέτη των Συντηρητικών, Μπόρις Τζόνσον και η απόλυτη επικράτησή του ενόψει Brexit, με την ταυτόχρονη καθίζηση του Εργατικού κόμματος, υπό την ηγεσία του Τζέρεμι Κόρμπιν, σχολιάστηκε εκτενώς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην Ελλάδα. Οι χρήστες βρήκαν πολλά κοινά σημεία με το ελληνικό πολιτικό σύστημα, αφού ο ΣΥΡΙΖΑ υποστήριζε τον ηγέτη των Εργατικών και είχε το κόμμα του ως πρότυπο.

Δείτε μερικές χαρακτηριστικές αναρτήσεις στο Twitter, όπου το Brexit και οι εκλογές είναι πρώτο trend σήμερα:

Ο Κόρμπιν, εκτός από τις διαδοχικές εκλογικές αποτυχίες, πιστώνεται σε μεγάλο βαθμό και το Brexit, τόσο με τη στάση του στο ΔΨ όσο και στη συνέχεια. Ευτυχώς οι ζαίοι συνοδοιπόροι του, πέρα από καταστρoφείς αποδείχτηκαν και απατεώνες, προτιμώντας αντί του Grexit την ΚΟΥΤΑΛΑ.

Όσοι μέχρι σήμερα γλείφουν τις σόλες του Αλέξη,βλέποντας και όσα έγιναν στο Η.Β.,σε λίγο καιρό θα λένε: “Ευχαριστούμε τον σύντροφο Αλέξη για όσα προσέφερε στην παράταξη,αλλά ήρθε η ώρα να πάμε παρακάτω.Πρέπει να καταλάβει ότι πρέπει να αποσυρθεί από την ηγεσία”

Τραγικός Κόρμπιν : υπονομευσε το remain, σαπισε το Κομμα του, συρρίκνωσε την παράταξη του, αλλά «ας μείνω λίγο παραπάνω να θαυμάσω τα αποκαίδια του Brexit που τόσο αγάπησα».

Τελικά ο Γιάνης πρόλαβε να δαγκώσει τον Κόρμπιν ως σύμβουλος ή μόνο τους Τσιπραίους έπιασε κορόιδο;

Δείτε παρακάτω περισσότερες αναρτήσεις:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.