ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Εκατοντάδες Καταλανοί υπέρ της αυτονόμησης «απέκλεισαν» το Καμπ Νου πριν το Μπαρτσελόνα – Ρεάλ (βίντεο)

Εκατοντάδες Καταλανοί υπέρ της αυτονόμησης «απέκλεισαν» το Καμπ Νου πριν το Μπαρτσελόνα – Ρεάλ (βίντεο)

Εκατοντάδες Καταλανοί διαδηλωτές απέκλεισαν τους δρόμους γύρω από το Καμπ Νου, λίγες ώρες πριν από το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ Μπαρτσελόνας και Ρεάλ Μαδρίτης.

Η αυτονομιστική πλατφόρμα «Δημοκρατικό Τσουνάμι» κάλεσε τους υποστηρικτές της να συγκεντρωθούν μαζικά γύρω από το στάδιο. Επιπλέον, σχεδιάζει μια μυστική «δράση», εντός του γηπέδου υπό το σύνθημα «Ισπανία, κάθισε κάτω και συζήτα». Οι συγκεντρωμένοι έξω από το γήπεδο τραγουδούσαν και φώναζαν συνθήματα, υπό το βλέμμα εκατοντάδων αστυνομικών, ενώ οι διοργανωτές τους είχαν ζητήσει να μην εμποδίσουν τους φιλάθλους να μπουν στο Καμπ Νου για το ντέρμπι.

Κάποιοι μοίραζαν στο πλήθος μπλε σημαιάκια με το σλόγκαν του Δημοκρατικού Τσουναμιού και τις λέξεις «ελευθερία, δικαιώματα, αυτοδιάθεση». Το Δημοκρατικό Τσουνάμι κάλεσε τους υποστηρικτές του να φροντίσουν ώστε όσοι μπουν στο γήπεδο να έχουν από ένα σημαιάκι και να τα κρατήσουν υψωμένα από τη στιγμή που θα ολοκληρωθεί ο ύμνος της Μπαρτσελόνα μέχρι να ξεκινήσει το ντέρμπι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.