ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

“Δεν έχουν τελειώσει ακόμη τα βάσανα για την Ιρλανδία”

“Δεν έχουν τελειώσει ακόμη τα βάσανα για την Ιρλανδία”

Η Ιρλανδία έχει διανύσει πολύ δρόμο, έχοντας ανακτήσει την αξιοπιστία της διεθνώς κι έχοντας απομακρυνθεί από τον “βραχνά” ενός μη βιώσιμου χρέους και ενός εκτός ελέγχου τραπεζικού συστήματος – αντιθέτως, έχει στραφεί σε μια ανάκαμψη που βασίζεται σε σκληρές περικοπές δαπανών. Ωστόσο,  ο πόνος για τη χώρα δεν έχει τελειώσει> Με αυτά τα λόγια περιέγραψε, μιλώντας στο CNBC, τη σημερινή κατάσταση στην Ιρλανδία ο πρωθυπουργός της χώρας, Enda Kenny.

“Έχουμε μπροστά μας μια πλειάδα τεράστιων προκλήσεων. Αυτή τη στιγμή επικρατεί μια νηνεμία μετά την καταιγίδα που αναστάτωσε την Ευρώπη τα τελευταία χρόνια και σίγουρα δεν υπάρχει  περιθώριο για εφησυχασμό και χρονοτριβές σε ό,τι αφορά την αντιμετώπιση αυτών των προκλήσεων”, είπε χαρακτηριστικά.

Η Ιρλανδία ασκεί προς ώρας την εκ περιτροπής εξάμηνη  προεδρία στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο και το Δουβλίνο έχει δηλώσει ότι σε αυτή την προεδρία προτεραιότητές του θα είναι οι τομείς της απασχόλησης, της ανάπτυξης και της σταθερότητας.

“Πρέπει να φέρουμε το έλλειμμά μας κάτω από το 3% του ΑΕΠ μέχρι το 2015 …και πρέπει να δημιουργήσουμε θέσεις εργασίας, ανάπτυξη και σταθερότητα και να κάνουμε αυτές τις αρχές αποδεκτές και πραγματοποιήσιμες σε ευρωπαϊκό επίπεδο”, ανέφερε ο Kenny για να προσθέσει ότι η χώρα του είναι  το ζωντανό παράδειγμα της χώρας που πιστεύει  στον εαυτό της και της οποίας ο λαός εργάζεται από κοινού με την κυβέρνηση ώστε να επιστρέψει η ευημερία στην κοινωνία και η τάξη στα δημόσια οικονομικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.