ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ε. Μακρόν μετά το «ναυάγιο» στη Σύνοδο Κορυφής: «Δεν χρειαζόμασταν την Βρετανία για να διαφωνήσουμε»

Ε. Μακρόν μετά το «ναυάγιο» στη Σύνοδο Κορυφής: «Δεν χρειαζόμασταν την Βρετανία για να διαφωνήσουμε»

Μετά το «ναυάγιο» στην έκτακτη σύνοδο κορυφής της ΕΕ, οι ευρωπαϊκοί ηγέτες μίλησαν. Όλοι τόνισαν πως οι διαφορές ήταν αρκετά μεγάλες.

Ο Γάλλος πρόεδρος, Εμανουέλ Μακρόν, τόνισε χαριτολογώντας μετά την αποτυχία στην έκτακτη σύνοδο κορυφής της ΕΕ, ότι δεν χρειάζονται τη Βρετανία για να διαφωνήσουν.

Ο Μακρόν είπε ότι κατάφερε να πετύχει κάποιες βελτιώσεις σε ό,τι αφορά τις αγροτικές επιδοτήσεις, όμως δεν αρκούσε αυτό ώστε να επιτευχθεί σήμερα μια συμφωνία. «Η Κοινή Αγροτική Πολιτική δεν μπορεί να πληρώσει το Brexit», τόνισε.

«Οι διαφορές ήταν απλώς πολύ μεγάλες», σχολίασε από την πλευρά της η καγκελάριος της Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ. «Ακόμη και τα πρόχειρα δεδομένα της νέας πρότασης έδειχναν ότι δεν επαρκούσε για να γεφυρωθούν οι διαφορές», σημείωσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η κατάρτιση του επταετούς προϋπολογισμού υπήρξε ανέκαθεν δύσκολη, όμως αυτή τη φορά η αντιπαράθεση ήταν ακόμη εντονότερη, λόγω του κενού των 75 δισεκ. ευρώ που προέκυψε στη χρηματοδότηση λόγω της αποχώρησης της Βρετανίας από την ΕΕ, σε μια περίοδο που η Ευρώπη αντιμετωπίσει κοστοβόρες νέες προκλήσεις, από το μεταναστευτικό μέχρι την κλιματική αλλαγή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.