ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κομισιόν: «Στηρίζουμε την Ελλάδα αλλά… πρέπει να επαναφέρει το άσυλο στους παράνομους μετανάστες!!»

Κομισιόν: «Στηρίζουμε την Ελλάδα αλλά… πρέπει να επαναφέρει το άσυλο στους παράνομους μετανάστες!!»

Στην τακτική συνέντευξη Τύπου ο εκπρόσωπος της Κομισιόν αρμόδιο για τα προσφυγικά, απατώντας σε σχετική ερώτηση «άδειασε» την χώρα μας απαιτώντας εμμέσως πλην σαφώς να επανέλθει η διαδικασία ασύλου για τους παράνομους μετανάστες οι οποίοι προσπαθούν να εισβάλουν βίαια στη χώρα!

«Πολλά άτομα που ήταν στα σύνορα επέστρεψαν στην Τουρκία. Η ΕΕ υποστηρίζει τις προσπάθειες της Ελλάδας ώστε να διαχειρισθεί την έκτακτη κατάσταση. Αυτό άλλωστε επαναλήφθηκε στη Δήλωση των αρχηγών και κυβερνήσεων την Παρασκευή» υπογράμμισε συγκεκριμένα ο εκπρόσωπος.

Και προσέθεσε στη συνέχεια: «Συνεχίζουμε λοιπόν να υποστηρίζουμε την Ελλάδα και αυτό εκφράζεται με μέτρα ενίσχυσης και μέσω της αναθεώρησης του προϋπολογισμού».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Απαντώντας σε ερώτηση περί παραβίασης ή μη του δικαιώματος ασύλου στην Ελλάδα ο εκπρόσωπος δήλωσε: «Βέβαια το δικαίωμα στο άσυλο είναι ένα θεμελιώδες δικαίωμα, το οποίο πρέπει να γίνεται σεβαστό. Οποιαδήποτε παραβίαση των ανθρώπινων δικαιωμάτων πρέπει να αποτελεί αντικείμενο έρευνας από τις ελληνικές αρχές. Και βρισκόμαστε σε στενή συνεργασία με τις ελληνικές αρχές, παρακολουθώντας την κατάσταση και για να εξασφαλίσουμε ότι το νομικό πλαίσιο της ΕΕ γίνεται σεβαστό. Σε ό,τι αφορά στο δικαίωμα του ασύλου, η Επίτροπος Γιόχανσον μίλησε με τις ελληνικές αρχές όταν επισκέφθηκε στις αρχές του μήνα την Ελλάδα. Αυτό που καταλαβαίνουμε είναι ότι ο νόμος θα καταργηθεί 1η Απριλίου και δεν έχουμε πληροφορίες για προσανατολισμό της ελληνικής κυβέρνησης να δώσει νέα παράταση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.