ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

ΕΕ: Ισχυρά μέτρα για τη στήριξη των μεταφορών ζητούν τέσσερις χώρες

ΕΕ: Ισχυρά μέτρα για τη στήριξη των μεταφορών ζητούν τέσσερις χώρες

Η Γαλλία, η Γερμανία, η Ιταλία και η Ισπανία κάλεσαν την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να εγγυηθεί την καλή λειτουργία του συστήματος των μεταφορών και να προετοιμάσει μαζική υποστήριξη στον τομέα, που έχει πληγεί από την πανδημία του κορωνοϊού, ανακοίνωσε ο Γάλλος υπουργός Μεταφορών Ζαν-Μπατίστ Ντεμπαρί.

«Μαζί με τους ομολόγους μου της Γερμανίας, της Ιταλίας και της Ισπανίας, καλώ την ΕΕ να εντείνει τις προσπάθειες για να εγγυηθεί τη συνέχιση της διακίνησης των εμπορευμάτων, να προστατεύσει τις εταιρίες μας, κυρίως στον τομέα των αερομεταφορών και να κινητοποιήσει ευρωπαϊκές χρηματοδοτήσεις για τους φορείς σιδηροδρομικών εμπορευματικών μεταφορών», έγραψε στο Twitter ο Ντεμπαρί.

«Η Γαλλία, η Γερμανία, η Ιταλία και η Ισπανία ζητούν να ληφθούν γρήγορα ισχυρά μέτρα», έγραψαν οι τέσσερις υπουργοί, Ντεμπαρί, Αντρέας Σόιερ (Γερμανία) Πάολα Ντε Μικέλι (Ιταλία) και Χοσέ Λουίς Αλάμπος (Ισπανία), στην Επίτροπο Μεταφορών Αντίνα Βαλεάν σε επιστολή που φέρει ημερομηνία 2 Απριλίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ζητούμε να θεσπιστούν αποτελεσματικά εργαλεία για τη διαχείριση των υφιστάμενων δυσκολιών προκειμένου να αποκατασταθεί το συντομότερο δυνατό μια σταθερή συνδεσιμότητα», διευκρινίζουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.