ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ικανοποίηση Π.Τζεντιλόνι για τη Σύνοδο Κορυφής: «Περάσαμε από την άρνηση στην αλληλεγγύη»

Ικανοποίηση Π.Τζεντιλόνι για τη Σύνοδο Κορυφής: «Περάσαμε από την άρνηση στην αλληλεγγύη»

Με ικανοποίηση αναφέρθηκε ο Πάολο Τζεντιλόνι στα αποτελέσματα της Ευρωπαϊκής Συνόδου Κορυφής και στην έγκριση του Ταμείου Ανάκαμψης.

Ο Ευρωπαίος Επίτροπος οικονομικών θεμάτων, παραχωρώντας συνέντευξη σε ιταλική εφημερίδα, ανέφερε: «Υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση για το αποτέλεσμα αυτό, το οποίο έφθασε ύστερα από πολύ ιδιαίτερους μήνες, έπειτα από μια περίοδο που άρχισε με τις πρώτες αλλαγές των ευρωπαϊκών κανόνων, και η οποία ολοκληρώθηκε με την απόφαση της Συνόδου Κορυφής για το Ταμείο Ανάκαμψης. Είναι μια ιστορική απόφαση, η σημαντικότερη, στον οικονομικό τομέα, μετά την υιοθέτηση του ευρώ».

Όπως πρόσθεσε: «Δεν ξεχνώ την πρώτη δεκαετία της χιλιετίας μας, όταν η Ευρωπαϊκή Ένωση αντιμετώπισε τη χρηματοπιστωτική κρίση χωρίς μια ενιαία στάση, με το Brexit, και την ανικανότητα να χειριστεί τα μεταναστευτικά ρεύματα. Τώρα, που βρεθήκαμε αντιμέτωποι με τη χειρότερη των κρίσεων, με τα θύματα και τις τρομερές κοινωνικές πληγές, περάσαμε από την άρνηση της κοινής διαχείρισης των κινδύνων, στην αλληλεγγύη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Ιταλός πρώην πρωθυπουργός εξέφρασε και την άποψη ότι την Ιταλία θα τη συνέφερε να κάνει χρήση και του ποσού (περίπου 36 δισεκατομμύρια ευρώ) που μπορεί να λάβει από τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας. «Φυσικά, όμως, είναι μια απόφαση η οποία δεν λαμβάνεται στις Βρυξέλλες», κατέληξε ο Ευρωπαίος επίτροπος αρμόδιος για οικονομικά θέματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.