ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σ.Μισέλ: Μεταβαίνει στη Βηρυτό το Σάββατο ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου

Σ.Μισέλ: Μεταβαίνει στη Βηρυτό το Σάββατο ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου

Στην Βηρυτό θα μεταβεί αύριο, Σάββατο, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Σαρλ Μισέλ. Την είδηση την ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω Twitter.

Ο Σαρλ Μισέλ, που έχει δηλώσει πως η ΕΕ είναι έτοιμη να παράσχει βοήθεια και στήριξη στον Λίβανο, σημειώνει ότι «ταξιδεύω αύριο στη Βηρυτό για να εκφράσω την αλληλεγγύη της Ευρώπης προς τον λαό του Λιβάνου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κ. Μισέλ συμπληρώνει ότι «είμαστε σοκαρισμένοι και λυπημένοι, είμαστε στο πλευρό όλων εκείνων που έχουν πληγεί και θα παρέχουμε βοήθεια» ενώ επισημαίνει ότι θα έχει συναντήσεις «με τον Πρόεδρο του Λιβάνου, Μισέλ Αούν, τον Πρόεδρο της Βουλής Ναμπί Μπέρι και τον Πρόεδρο του Συμβουλίου των Υπουργών Χασάν Ντιάμπ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.